2024. 04. 19. péntek

Emma
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Elindulnak Miskolc útjain a nagyvolumenű kátyúzási munkák

A Miskolci Városgazda Nonprofit Kft.  közel 500 km szilárd burkolatú úthálózaton végez sürgős kátyúzási munkákat többféle technológiával, egész évben. A nagyfelületű útjavítási munka viszont csak a melegebb idő beköszöntével, illetve az aszfaltkeverő telepek megnyitásával kezdődhetnek el. Az útburkolat javítási munkáit 2020. április végén indítja a Városgazda alvállalkozók bevonásával, több helyszínen.  Az útjavítási munkák a főközlekedési és tömegközlekedési utakat, valamint a mellékutcákat érinti.

 

Az elmúlt hetekben a Társaság Útellenőri Szolgálatának előzetes felmérése alapján, a javítási munkák előkészítése zajlott, de várják a lakossági bejelentéseket is, a Városgazda honlapján a http://varosgazda.hu/bejelentes?targy=lakossagi_bejelentes,valamint  e-mailben varosgazda@varosgazda.hu címen,  ha olyan kátyút találnak, amelyet veszélyesnek ítélnek és nincsenek megjelölve.

 

A felújítások és javítási munkák idején a városban több helyen kell számítani félpályás korlátozásra, a forgalmasabb szakaszokon torlódás kialakulhat. A Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. továbbra is folyamatos tájékoztatást ad az útfelújítással érintett helyszínekről. Ezzel együtt kérik a közlekedőket, hogy az úton dolgozók és a többi járművezető biztonsága érdekében tartsák be a munkavégzéssel érintett szakaszon érvényes forgalmi rendet, amelyet minden esetben táblák jeleznek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek