2024. 06. 13. csütörtök

Antal, Anett
1 EUR 395 HUF
1 GBP 469 HUF

Gyermeknap a Miskolci Állatkertben

Május 31-én egész nap gyermekprogramokkal várják a Miskolci Állatkertbe látogatókat. A megszokott óránkénti látványetetés és állatbemutató mellett arcfestő is várja a gyermekeket, akik délután kézműves foglalkozáson vehetnek részt. Családi totó kitöltésére is buzdítják a látogatókat, amelyben az állatkert újszülött lakóiról kérdeznek. A játék megfejtői garantáltan állatkerti ajándékkal gazdagodhatnak.


Gyermeknapon főleg nem feledkezik meg az Állatkert az állatgyerekekről, hiszen az idei tavaszon ismét több állatfaj is utódokkal örvendeztette meg a látogatókat. Szépen gyarapodnak a két hónappal ezelőtt született gyűrűsfarkú maki ikrek, gyorsan nőnek, de még nem vetették le csíkos kölyökkori ruházatukat a vadmalacok, a David-szarvas testvérek pedig már az anyatej fogyasztása mellett a lombot is legelészik. Az észak-amerikai kúszósül család legifjabb tagja április elején jött világra, az elmúlt hetekben már rendszeresen megmutatta magát az érdeklődőknek, gyermeknapon pedig nevet is kap majd az interneten szavazóktól és az állatkert látogatóitól.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …