2024. 07. 13. szombat

Jenő
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

Forgalomkorlátozás a Kazinczy utcán

2014. szeptember 27-én üzemkezdettől – szeptember 30-án üzemkezdetig a Kazinczy utcán egy forgalmi sávon váltakozó irányban lehet majd csak közlekedni.

A forgalomkorlátozás miatt a 11-es autóbuszok a Búza tér irányába terelt útvonalon közlekednek, a Hősök tere megállóhely pedig áthelyezésre kerül 100 méterrel előrébb, a Villanyrendőr irányába, a Régiposta utca torkolatához. A forgalomkorlátozás érinti a 14, 14H, 34, 38, 38B, 35, 35É, 44-es és az éjszakai járatok közlekedését, néhány perces késések előfordulhatnak, ezért utasaink szíves türelmét kérjük.

A 11-es autóbuszok a Bábonyi-bércről a Búza tér irányába terelt útvonalon közlekednek, a Dózsa György utca után balra fordulnak, majd a Fazekas u. – Jókai u. – Szeles u. útvonalon érik el a Búza teret. A 11-es járat a forgalomkorlátozás idején ezért nem fogja érinteni a Szemere kert megállóhelyet, e helyett a 11-es autóbuszra az 1-es járat Dózsa Gy. utcán lévő megállóhelyén lehet felszállni. A Kazinczy F. utca megállóhely kimarad, ezt követően a 11-es autóbusz Petőfi téren lévő megállóhelye következik, innen az útvonala változatlan. A Bábonyi-bérc irányába a 11-es járat a meghirdetett útvonalon közlekedik.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…