2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Dupla tájkerékpáros-randevú

Az előttünk álló   hétvégén két különálló tájkerékpáros versenyt is rendez Miskolc körzetében a Diósgyőri Tájékozódási Futó Club (DTC). Szombaton és vasárnap egyaránt Magyar Kupa-futam lesz, a vasárnapi etap egyben Középtávú Országos Bajnokság is.


Szombaton  délután, Miskolcon, a  Majális-park Királyasztalnál kijelölt versenyközpontból rajtolhatnak el a versenyzők, akik a  2011-es felnőtt tájfutó világbajnokság sprint távú terepén mérik össze tudásukat. Ez a futam jó lehetőség a kezdőknek, hogy másnap ne „élesben” versengjenek.

Vasárnap délelőtt Bükkszentkereszten, a Lapka sportpálya lesz a központja az aktuális MK-futamnak, egyben a középtávú ob-nak. A vasárnapi verseny része a „Miskolci Pedálkirály” sorozatnak, ahol az érdeklődő miskolci kerékpárosok a nyílt kategóriában kamatoztathatják tájékozódási képességüket a kerékpár nyergében.

Mindkét verseny nyílt, bárki részt vehet, egyesületi tagság, versenyengedély nem szükséges.

Kiélezett a küzdelem

Szeptember 27-28.-án minden induló ajándékot kap, a „Miskolci Pedálkirály”-sorozat résztvevőinek külön csábító lehet, hogy eredménytől függetlenül, mindenki a maximális pontot kapja a verseny végén! A sorozatban eddig 89 sportolót regisztráltak. Több kategóriában igen kiélezett a küzdelem a limitált szériás mezért és a vele járó dicsőségért! Az aktuális állást a http://www.pedalkiralymiskolc.hu/pontverseny-allasa/ oldalon lehet megtalálni.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek