2024. 05. 21. kedd

Konstantin
1 EUR 385 HUF
1 GBP 451 HUF

Fokozott ellenőrzéssel indul a hónap

December első délutánján fokozott rendészeti jelenléttel találkozhatunk Miskolc szívében, az Újgyőri főtéren. Az elmúlt időszakban ugyanis a MIŐR munkatársai – helyszíni munkájuk során – számos, különböző típusú szabálysértést tapasztaltak, amelyek tekintetében egyébként úgy a lakosság, mint az önkormányzati képviselők szintén jelzéssel éltek.

A mai ellenőrzés célja egyrészt a megelőzés, másrészt a nemkívánatos cselekmények megszakítása. Az Újgyőri főtéren mind gyakoribbá váló szabálysértések között említhetjük például a közterületen történő, tiltott szeszesital fogyasztást; a szemetelést, hangoskodást; illetve az indokolatlan csoportosulást – utóbbi a pandémiára tekintettel különösen veszélyes.

A fokozott ellenőrzés magában foglalja, hogy a főtér területén egyidejűleg több ponton vonulnak fel az önkormányzat rendészei és a kutyás járőrök; másrészt nagyobb létszámban a megszokottnál.

A MIŐR munkatársai nap, mint nap városunk lakosait és nyugalmukat szolgálják – december elsején fokozott jelenléttel is.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Gödöllőn járt Magyar Péter
Ma 14 órakor tartotta kampánybeszédét Magyar Péter. A gödöllői Főtéren több ezer érdeklődő volt. Itt a vágatlan felvétel, Illésy Márton jóvoltábó…