2024. 07. 13. szombat

Jenő
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

Fegyelmi eljárás a miskolci paneltűz kapcsán

Fegyelmi eljárást kezdeményezett a miskolci közgyűlés rendkívüli ülésen a helyi tűzoltóparancsnok ellen a tavaly augusztusi paneltűz miatt. A közgyűlés zárt ülésen döntött erről csütörtökön délelőtt.

Az indoklás az volt,hogy a Nógrád megyei Katasztrófavédelmi igazgatóság másodfokú vizsgálata megállapította, hogy a tűzvizsgálat során szabálytalanságok történtek, közölte a közgyűlést követően sajtótájékoztatón Káli Sándor, miskolci polgármester. A vizsgálat eredményéről a márciusi közgyűlésen tájékoztatják a képviselőket.

A tűz miatt hárman haltak meg, azt azonban, hogy mitől gyulladt ki a hatodik emeleti lakás, nem lehetett megállapítani, mert a bizonyítékok megsemmisültek. A tűz kapcsán büntetőügy is indult a rendőrségen, gyanúsított egyelőre nincs.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…