2024. 07. 14. vasárnap

Örs, Stella
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

Kortárs Nap a MŰHÁ-ban

A Miskolci Szimfonikus Zenekar Kortárs Nap című január 31 -i rendezvényéről, amelynek a Művészetek Háza ad helyet Szabó Péter igazgató és Kovács László karnagy tájékoztatta a sajtót.

A Művészetek Háza egy napra a „Kortárs Művészetek Házává” változik. A Miskolci Szimfonikus Zenekar legújabb és egyik egyedi kezdeményezésének az a célja hogy megismertessék a város és a régió közönségét a kortárs komolyzenével.

A közönség a Kortárs Nap koncertjein olyan ritkán játszott szerzők műveit hallhatja majd, mint Lendvai Péter, Kőszeghy Péter, Kerek Gábor, vagy éppen John Adams, Sugár Rezső, Dubrovay László, Keuler jenő, Tihanyi László és Carter Pann.

Az egynapos rendezvényen a Trio Lignum, a Miskolci Szimfonikus Zenekar és a zenekar művészeiből alakult kamaraformációk kortárs zenei koncertjei mellett filmvetítés és egy kortárs multimédiás zenei táncest is helyet kap: Ladányi Andrea és Borlai Gergő BL című előadása.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…