2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Bulvár
  • »
  • Beyonce és Madonna is részt vesz a tévés segélykoncerten
Beyonce és Madonna is részt vesz a tévés segélykoncerten

Beyonce és Madonna is részt vesz a tévés segélykoncerten

Beyonce és Madonna is részt vesz a tévés segélykoncertenBeyonce és Madonna is csatlakozott a péntek esti Segítség Haitinak televíziós adománygyűjtő műsor fellépőihez. A kétórás, több helyszínről jelentkező programban Denzel Washington, Brad Pitt, Leonardo DiCaprio és Bill Clinton volt amerikai elnök is feltűnik. Beyonce Londonból, Madonna New Yorkból jelentkezik az adás során – közölték csütörtökön a rendezők. A haiti áldozatok megsegítésére szervezett műsorban a zenei világ színe-java – köztük Bruce Springsteen, Alicia Keys, Stevie Wonder, Taylor Swift, Justin Timberlake és Keith Urban – énekel. A beérkező adományokat a földrengés sújtotta országot támogató öt segélyszervezetnek juttatják el.

„Mindannyiunk nagy felelőssége, hogy segítsünk azokon, akik nem képesek magukon segíteni. Tehát az első és legfontosabb teendő, hogy pénz gyűjtsünk” – hangsúlyozta George Clooney, az adománygyűjtő műsor egyik szervező-műsorvezetője.

A segélyműsort az összes nagy amerikai televíziós csatorna, valamint a YouTube, a MySpace és az AOL közösségi portál élőben sugározza négy helyszínről: New Yorkból, Londonból, Los Angelesből és Haitiről. A programot a magyar Music Televison és a VIVA is közvetíti (az időeltolódás miatt hajnali 2 órától).

Az adományokat telefonon, SMS-ben is el lehet juttatni, szombattól pedig 99 centért az egyes fellépők dalai is letölthetők iTune-ra, és az abból befolyt összeg is a segélyszervezetekhez kerül.

 

(MTI)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ábrahám Edit: „Sosem késő”
„Sosem késő” – akár ez is lehetne Ábrahám Edit mottója. A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra …

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…