2024. 05. 8. szerda

Mihály
1 EUR 389 HUF
1 GBP 453 HUF

„Étel az Életért˝ Program Miskolcon

Szeretettel meghívjuk a 2015. augusztus 8-án első ízben megrendezendő Étel az Életért Programunkra! A rendezvény helyszíne a Miskolci Bevásárlóközpont sétánya délelőtt 10 órától 15 óráig.

(A Rendezvény minden hónap második szombatján kerül megrendezésre, a helyszín és az adományban részesülő nem változik).
A Rendezvény célja:
Az Észak-Magyarország.Com Szociális Szövetkezet tulajdonában lévő használt játékokat felnőtt – és – gyermek ruhákat, valamint cipőket cseréljük el a lakossággal tartós élelmiszerre. A tartós élelmiszert a rendezvény végén a Máltai Szeretetszolgálat viszi tovább és osztja szét az arra
leginkább rászorultak számára.
A mély szegénységben élők ezáltal élelmiszert kapnak, másoknak pedig lehetőségük nyílik olcsóbban, tartós élelmiszerért ruhaneműt és egyéb cikkeket vásárolni.
A ruhák tisztítását a Miskolci Patyolat Zrt. vállalta, a Tanoda Sütőipari Kft. pedig tetemes mennyiségű kenyérrel támogatja a rendezvényt.
Aki nem tud személyesen jelen lenni a rendezvényen, de mégis adakozna, a Fortuna M Taxi díjmentesen házhoz megy a felajánlott tartós élelmiszerekért, vagy a használt felajánlott ruhaneműkért, játékokért és elszállítja a rendezvény helyszínére!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Közel két tucat bűncselekmény
Lopás, csalás, közokirat-hamisítás és jármű önkényes elvétele miatt folytatott nyomozást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 28 éves férfival és egy 23 é…