2021. 10. 17. vasárnap

Hedvig
1 EUR 360 HUF
1 GBP 426 HUF

Elkötött rózsaszín roller

A rendőrök még aznap azonosították, majd elfogták azt a férfit, aki Encsen rózsaszín rollert és egy síkképernyős televíziót tulajdonított el. Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást az Encsi Rendőrkapitányság ismeretlen tettes ellen. A nyomozás adatai szerint az elkövető 2015. július 29-én 15 óra előtt egy-egy bérházból egy rollert és egy LCD televíziót tulajdonított el. A tolvaj harmadszor is visszament, de az egyik korábbi sértett megzavarta kutakodása közben, így a férfi elmenekült a helyszínről.

Az Encsi Rendőrkapitányság egyik, aznap szolgálatot teljesítő rendőre emlékezett rá, hogy a megadott személyleírás alapján látott egy fiatal férfit, aki kerékpárján televíziót szállított.

A rendőrök miután azonosították, elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható F. Tamás 24 éves encsi lakost. A rendőrkapitányságra előállított férfi gyanúsítotti kihallgatásán beismerő vallomást tett. A terheltnél tartott házkutatáson a rendőrök lefoglalták az eltulajdonított értékeket, amelyeket a sértettek visszakaptak.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Egy szolgálaton kívüli miskolci rendőr észlelése alapján állították elő a diósgyőri egyenruhások azt a sofőrt, aki egy zebrán kis híján elgázolt egy g…

További cikkek

Egy szolgálaton kívüli miskolci rendőr észlelése alapján állították elő a diósgyőri egyenruhások azt a sofőrt, aki egy zebrán kis híján elgázolt egy g…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum