2024. 05. 3. péntek

Tímea, Irma
1 EUR 389 HUF
1 GBP 455 HUF
Elindul a RangAdó 2

Elindul a RangAdó 2

Elindul a RangAdó 2A verseny „élesbe” fordul, hiszen az első internetes forduló 2009. november 23-27. között zajlik.

Régiónkból, Borsod, Heves és Nógrád megyékből összesen 59 csapat regisztrált. Az elmúlt napokban megtörtént a csapatok részére az internetes fordulókhoz szükséges felhasználónév és jelszó kiküldése. (Ha van olyan csapat, amelyik benevezett, de nem kapott értesítést, azt a rangado@apeh.gov.hu címre küldött e-mail-ben jelezheti.)

A RangAdó 2 első fordulójának feladatsora november 23-27 között tölthető ki és küldhető be, azaz egy hét áll rendelkezésre a kérdések megválaszolására.

A játékszabály szerint, a kérdéssorokhoz a regisztrált 5 fős csapatok csak az előre meghatározott időpontokban, azon belül is meghatározott időintervallumon belül férnek hozzá. Azt, hogy a csapat melyik napon játszik, az adott csapat dönti el.

A csapatoknak minden kérdéssor kitöltésére csak egyszer, annak első megnyitásakor nyílik lehetőségük (az ekkor elért pontszám alapján kerül megállapításra az adott fordulóra vonatkozó eredményük).

A világhálón zajló három forduló után, tavasszal a regionális döntőket tartunk, majd ezek győztesei mérhetik össze tudásukat az országos döntőben.

A vetélkedő fődíjai, a díjazott csapatok tagjai és felkészítő tanáruk részére:

I. díj:1-1 db középkategóriás, webkamerával felszerelt laptop.

II. díj: 1-1 db iPod, valamint egy négynapos balatoni üdülés.

III.díj:1-1db fényképezőgép valamint egy háromnapos (a csapattagok lakhelyétől függően) budapesti, egri vagy pécsi üdülés.

Nagyon reméljük, hogy a tavalyi országos győztesnek, az egri Szilágyi Erzsébet Gimnázium SZEGEK csapatának régiónkból sok követője akad.

Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal

Észak-magyarországi Regionális Igazgatóság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Tömérdek hirdetésben árult ingatlanokat egy férfi, miközben évente alig négy-öt számlát állított ki az őt megbízó tulajdonosoknak az eladott ingatlano…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) folyamatosan fejleszti digitális szolgáltatásait az egyszerűbb és kényelmesebb adózásért. A különböző online felüle…