2024. 07. 14. vasárnap

Örs, Stella
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

Díjkitűzés – Rablás elkövetőjét keressük!

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást folytat rablás bűntettének gyanúja miatt ismeretlen tettessel szemben.

Az elkövető 2010. május 10-én 00.00 és 01.00 óra közötti időben behatolt egy a Sály, Toldi úton lakó idős asszony házába, ahol a sértettet bántalmazta, tőle 4.000 Ft készpénzt és különféle használati tárgyakat tulajdonított el. A sértettre a szomszédok reggel találtak rá a lakás padlóján fekve.

A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személy(ek) kilétének megállapítását vagy elfogását közvetlenül elősegítő részére a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője 100.000,- Ft. díjat tűzött ki.

A rendőrség kéri, hogy aki a bűncselekménnyel, annak elkövetőjével kapcsolatban információval tud szolgálni az tegyen személyesen bejelentést a Mezőkövesdi Rendőrkapitányságon (Mezőkövesd, Egri út 2.), vagy a Bükkábrányi Rendőrőrsön (Bükkábrány, Vöröshadsereg u. 34.). Bejelentés tehető továbbá a Rendőrkapitányság 06-49/550-440-es telefonszámán, az ingyenes 107-es, 112-es segélykérő számokon, vagy bármely rendőri szervnél.

A rendőrség a díjkitűzés visszavonásának jogát fenntartja, a bejelentő személyét bizalmasan kezeli!

Segítségüket köszönjük!

 

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…