2024. 05. 17. péntek

Paszkál
1 EUR 386 HUF
1 GBP 450 HUF

Árvízkárosult gyermekeket nyaraltatnak

A Jókai Mór Református Általános és Alapfokú Művészeti Iskola 30 árvízkárosult diákja kapott egyhetes nyaralási lehetőséget a Volkswagen és Skoda autókat forgalmazó Miskolc Autóház Kft. jóvoltából. A Lorántffy Zsuzsanna utcában található autókereskedésben pénteken gyülekezett az a harminc árvízkárosult gyerek szüleivel, akiket az Autóház Kft. egyhetes bogácsi nyaralással jutalmazott.

Az ünnepélyes adományátadáson jelen volt Hégely Sándor, az Autóház ügyvezető igazgatója, Kis Klára, a Jókai iskola igazgatónője, és Dr.Vérten Sándor, a Porsche Hungária kommunikációs vezetője, valamint Orosz Lajos alpolgármester.

Az iskola 30 tanulója és az őket kísérő tanáruk így szombattól indulhattak el Bogácsra a KÖKÖLYSZI Egyesület Geocaching-Kincskereső Táborba a működését májusban megkezdő új Volkswagen márkakereskedés, valamint a Porsche Hungaria vendégeiként. A „kincskereső táborban” számos program, így többek között GPS-es tájékozódási futás és kincskereső vetélkedők, geocaching kirándulások várja a gyermekeket, mely a szervezők reményei szerint hozzájárul az Intézményben tanuló gyermekek aktív kikapcsolódásához.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek