2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF

Akadályok nélkül: egyenlő esélyű hozzáférés a közszolgáltatásokhoz!

Jó ütemben haladnak a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányságon megkezdett akadálymentesítési, építési munkálatok „a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság épületének komplex akadálymentesítése az ügyfélforgalom számára” című projekt keretein belül. A Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program „A közszolgáltatásokhoz való egyenlő esélyű hozzáférés feltételeinek megteremtése: akadálymentesítés” című pályázaton elnyert 19 millió Ft lehetővé teszi azt, hogy a jövőben a fogyatékkal élő emberek is zavartalanul intézzék ügyeiket a rendőrkapitányságon. A komplex akadálymentesítés magában foglalja a látás- és halláskárosultak, illetve a mozgáskorlátozottak számára is megfelelő átalakításokat.

A 2011. augusztus 8-án elkezdődött munkálatok során kialakításra került az épületbe bejutást könnyítő feljáró, kicserélték a bejárati ajtót, kialakítottak egy a mozgáskorlátozottak által is használható kihallgató helyiséget, vizesblokkot.

Az akadálymentesítés várhatóan szeptember végére fejeződik be, melynek eredményéről tájékoztatjuk a lakosságot.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…