2021. 12. 3. péntek

Ferenc, Olívia
1 EUR 364 HUF
1 GBP 428 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Gazdaság
  • »
  • Kerti kisgépei Tecumseh levegőszűrővel juthatnak tiszta levegőhöz

Kerti kisgépei Tecumseh levegőszűrővel juthatnak tiszta levegőhöz

Igen, a légszűrő nagyon fontos része minden robbanómotoros kisgépnek, különösen, ha ezek a gépek poros környezetben működnek.

Ahhoz, hogy egy motor hibamentesen működjön, tiszta levegőre van szükség. Ezt a feladatot látja el a levegőszűrő, mely a port, pollent, bármilyen más, a levegőben lévő szennyező anyagot képes kiszűrni. Ezen kívül a levegő víztartalmát is megköti a párától a vízcseppig. Ezzel meg is akadályoztuk, hogy ezek a fizikai szemcsék a motorban kárt tegyenek.

Mit lehet tudni a Tecumseh-ről

Fűnyíró és kerti gépek motorjait gyártó cégről beszélünk. 120 országban kaphatóak a termékeik. Észak-Amerikában készítenek hajtóműveket, és 7-18 LE-vel rendelkező fűnyíró és traktor motorokat gyártanak, a kéthengeres 15-25 LE-vel bíró traktor motorok pedig  Budějovice-ben készülnek el. Hazánkban több mint 10 éve működik megfelelően a szervizhálózat, és az alkatrészek folyamatos értékesítése. Termékeik megbízhatóak és közkedveltek, ismert márkaként lehet említést tenni róluk.

Kisgépekkel a ház körül

Kertjeink ápolásában sokat segítenek a kisgépek. Azóta, hogy kézifűrésszel és baltával kellett fát aprítani, kaszával és sarlóval füvet, illetve takarmányt vágni, ma már nagyjából minden feladathoz megtalálhatóak a kisgépek.

Fúráshoz, faragáshoz, a növények és a talaj rendezéséhez, ápolásához, vetéshez, aratáshoz, takarításhoz, és még sokáig sorolhatnánk.

Fontos azonban, hogy ne csak használjuk, hanem gondozzuk is a gépeinket. Az időszakos általános karbantartás, a tárolás, a kopó alkatrészek cseréje, olajozás, zsírozás, mind-mind fontos feladat, és nagyban hozzájárul, hogy gépeink sokáig működőképesek legyenek, lehetőleg problémamentesen.

Alkatrészek, eszközök, kenőanyagok, szűrők, olajok, láncok, és sok minden más

Az Agrooroszi Kertigép Alkatrészek Webáruháza minden fajta általános és speciálisan kerti gépekhez szükséges alkatrészt értékesít, melyre szüksége lehet a rendszeres karbantartáshoz, alkatrészcsere során. Ezek között a Tecumseh levegőszűrőinek széles választékát is meg fogja találni, melyek különösen fontos részei egy-egy kisgépnek, hiszen használatuk általában poros körülmények között zajlik. A fűnyírás, vagy egy rotációs kapa használata, csak hogy két egyértelmű példát mondjunk, bizony verik fel a port, ezért fontos, hogy a szűrőket mindig ellenőrzés után használjuk. Az Agrooroszi online áruházban egyéb Tecumseh alkatrészeket is találunk, dugattyúgyűrűket, a gyújtáshoz kapcsolódó alkatrészeket, berántó és önindítókat, valamint ezek alkatrészeit is.

A cég viszonteladók jelentkezésére is számít, kedvező nagykereskedelmi áraikkal igazán jó választás mindenkinek.

/X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum