2024. 06. 30. vasárnap

Pál
1 EUR 395 HUF
1 GBP 467 HUF
Kocsonya

Kocsonya

KocsonyaHozzávalók:

láb,

csülök, – lehet füstölt is,

bőr,

2 fej vöröshagyma,

10 fej fokhagyma,

2 ek egészbors,

zöldség,

só,

 

Elkészítés:

Egy nagy fazékban hideg vízben odateszem a megtisztított húsféléket, a sóval és a fűszerekkel együtt. Puhára főzöm, lassan, úgy 6-7 óra alatt. Tetejét kicsi állás után lezsírozom, a levét tányérokba szűröm, a húst lecsontozva elosztom a tányérokba, egy-egy karika sárgarépát, fokhagymát is teszek a tányér aljába.

A kocsonya tetejét dermedés után paprikázzuk, tálaláskor citromot, vagy ecetet kínálok hozzá.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek