2024. 05. 4. szombat

Mónika, Flórián
1 EUR 389 HUF
1 GBP 455 HUF

Védje magát! Maszkban is…!

Őszi kvíz játékot indított a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs és Megelőzési Osztálya.

A kvízjáték az őszi az veszélyekre – így a hétvégiházak védelmére, a mindenszentek és halottak napja környékén leggyakrabban elkövetett bűncselekményekkel szembeni védekezésre – hívja fel a figyelmet.

A bűnmegelőzési ismeretek olyan megoldó kulcsot adnak a kezünkbe, amivel elkerülhetjük a problémákat. A kvíz játékos formában mutatja a megoldást, hogy a végén azt mondhassuk, hogy ez pofon egyszerű!

Első kérdés a kvízjátékból:

Az áldozattá válás elkerülése szempontjából mikor és hogyan célszerű mindenszentek, és halottak napja ünnepén a szerettünk sírját meglátogatni?

a) Félek egyedül bárhová menni, ezért otthon maradok.

b) A legjobb sötétben, egyedül ellátogatni a sírkert eldugott helyén lévő síremlékhez.

c) Bármennyire megható az esti, gyertyafényes temető mégis napfényben látogatok el a sírkertbe. Így elkerülhetem, hogy egy rosszul megvilágított helyen rablás áldozata legyek. Esti órákban egyedül nem indulok útnak.

Őszi kvízjátékunk a bunmegelozes.eu oldalon érhető el.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ismét lecsapott az álbankár, egy edelényi sértett számláján lévő közel 5 millió forint vált köddé. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitánys…
Tömérdek hirdetésben árult ingatlanokat egy férfi, miközben évente alig négy-öt számlát állított ki az őt megbízó tulajdonosoknak az eladott ingatlano…

További cikkek