2024. 05. 4. szombat

Mónika, Flórián
1 EUR 389 HUF
1 GBP 455 HUF

Lezárt ügyek: Közúti veszélyeztetés a sztrádán

Közúti közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 34 éves pilisi férfival szemben.
A gyanúsított 2020. február 26-án a kora délutáni órákban, az M30-as autópályán, Miskolc irányából a főváros felé tartott. A pályaszakasz 2. kilométerénél, közvetlenül az M30-as és az M3-as csomópontja előtti részen a sofőr beért egy előtte haladó másik kamiont. A 34 éves férfi egy vélt sérelem miatt először előzés közben úgymond bemutatott a másik sofőrnek, majd a nyitott ablakán keresztül a másik járműszerelvény felé dobott egy tárgyat, aminek következtében a szélvédő berepedt.
szélvédő

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Miskolci Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ismét lecsapott az álbankár, egy edelényi sértett számláján lévő közel 5 millió forint vált köddé. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitánys…
Tömérdek hirdetésben árult ingatlanokat egy férfi, miközben évente alig négy-öt számlát állított ki az őt megbízó tulajdonosoknak az eladott ingatlano…

További cikkek