2024. 04. 30. kedd

Katalin, Kitti
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • Újranyit a Miskolci Művészetek Háza Uránia és Béke Art Moziterme

Újranyit a Miskolci Művészetek Háza Uránia és Béke Art Moziterme

A vészhelyzet megszűnésével egyidejűleg engedélyezték a mozik újranyitását. A Miskolci Művészetek Háza Uránia és Béke Art mozitermei 2020. június 25-től újra megnyitnak. A részletes moziműsorról a www.cinemis.hu oldalon tájékozódhatnak.

 Az első hetekben a március hónapban kényszerűen elmaradt előadások filmjeit tűzik ismét műsorra és sor kerül a rendkívül népszerű Miskolc Filmklub sorozat utolsó, eredetileg április elejére kitűzött ingyenes vetítéseinek megtartására július 4-én és 5-én. A következő hónapokban pedig változatos filmösszeállításokkal, tematikus sorozatokkal és új művészfilmekkel várják vissza a nézőket.

 

A kényszerű leállás ideje alatt a Nemzeti Kulturális Alap 100%-os pályázati támogatásával a Béke moziterem effekt hangszóróinak cseréjére került sor, így megújult hangtechnikával élvezhetik a nézők az előadásokat.

Újdonságként bevezetésre került a gyors és biztonságos bankkártyás fizetési lehetőség is. A jegypénztár minden nap 15:00-tól 20:00 óráig tart nyitva

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ukrán gyerekek a Ráth-villában
Már három alkalommal fogadott az Iparművészeti Múzeum múzeumpedagógiai osztálya a háború miatt jelenleg hazánkban élő ukrán gyerekeket kifejezetten ne…

További cikkek