2022. 05. 26. csütörtök

Evelin, Fülöp
1 EUR 388 HUF
1 GBP 455 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • DK: Vasúti járatritkítások helyett jó lenne, ha a kormány végre nem a magyarokon, hanem saját magán kezdené a spórolást!

DK: Vasúti járatritkítások helyett jó lenne, ha a kormány végre nem a magyarokon, hanem saját magán kezdené a spórolást!

A „vasútbarát kormány” hétvégétől 34 szárnyvonalon fogja ritkítani a MÁV járatait. Hiába tiltakoznak az érintett települések polgármesterei, a kormány gyávaságára jellemző, hogy az egészségügyi veszélyhelyzetre hivatkozva Orbánék most városok és falvak tucatjaiban lehetetlenítik el a vonatközlekedést, miközben a vasúti pályákat továbbra is fenn kell tartani, az alkalmazottakat továbbra is fizetni kell, a kimaradó vonatokat felváltó pótlóbuszok pedig nem csak drágábbak, de sokkal környezetszennyezőbbek is a vonatoknál. Ez tehát a gyenge orbáni politika lényege: a kormány úgy készül megfojtani a magyar vidéket, hogy még ezt is az adófizetők finanszírozzák.

A Demokratikus Koalíció tiltakozik az újabb járatritkítások ellen! Üzenjük a gyenge és gyáva Orbán-kormánynak, hogy az újabb megszorítások helyett a magyarok valódi válságkezelést és érdemi segítséget várnak a kabinettől!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum