2024. 05. 3. péntek

Tímea, Irma
1 EUR 389 HUF
1 GBP 455 HUF

Támogató és tájékoztató szolgálatot indítottak önkéntesek Miskolcon

Támogató és tájékoztató szolgálatot indítottak Miskolcon élő, a szociális szférában dolgozó, valamint egészségügyi szakemberek. Az összefogás célja a koronavírussal kapcsolatos információk, tudnivalók rendszerbe szervezése, a hiteles tájékoztatás és a támogató segítségnyújtás az egészségügy és a szociális ellátás területén. A kezdeményezést Miskolc MJV Önkormányzata is támogatja.

 A Miskolciakért a Vészhelyzetben Önkéntes Csoport internetes oldalán (civilkriziscsoportmiskolc.info) jelentette be megalakulását.

 

Az önkéntes csoport telefonos elérhetőségein szakemberek várják a kérdéseket és kéréseket hétköznapokon 8.00 és 16.00 óra között.

 

Egészségügyi kérdésekkel a +36 70 622 8565-os telefonszám, szociális nehézségek esetén pedig a +36 70 421 4447-es szám hívható. E-mailben a korona.vmcs@gmail.com internetes címen lehet kérdéseket feltenni az önkéntes segítőknek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Tömérdek hirdetésben árult ingatlanokat egy férfi, miközben évente alig négy-öt számlát állított ki az őt megbízó tulajdonosoknak az eladott ingatlano…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) folyamatosan fejleszti digitális szolgáltatásait az egyszerűbb és kényelmesebb adózásért. A különböző online felüle…