2024. 06. 12. szerda

Villő
1 EUR 395 HUF
1 GBP 469 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • DK: Már több mint százezer aláírásnál tart az érettségi időpontjának elhalasztásáért indított petíciónk

DK: Már több mint százezer aláírásnál tart az érettségi időpontjának elhalasztásáért indított petíciónk

Már több mint százezren írták alá azt az online petíciót, amit a Demokratikus Koalíció az érettségi időpontjának elhalasztásáért indított.

A kormány egy felelőtlen döntéssel ugyanis a vírus hazai tetőzésének másnapjától, május 4-től vizsgáztatna le több tízezer diákot, veszélyeztetve ezzel nem csak az ő egészségüket, de a tanárokét, családtagokét, barátokét is. Ez a rengeteg aláírás is azt bizonyítja, hogy Orbánék döntése tarthatatlan: az érettségi vizsgákat el kell halasztani, az új időpontot pedig a szakmai szervezetekkel, a szülőkkel és a pedagógusokkal egyeztetve kell kijelölni!

Mi, európai magyarok egy olyan országban hiszünk, ahol a kormány a tévedését belátva képes átgondolt és felelős döntést hozni mindannyiunk egészsége érdekében. Ezért kérünk mindenkit, akinek fontos gyermekeink és családjaik egészsége, hogy aláírásával támogassa a DK petícióját.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …