2022. 05. 23. hétfő

Dezső
1 EUR 383 HUF
1 GBP 451 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • DK: Már több mint százezer aláírásnál tart az érettségi időpontjának elhalasztásáért indított petíciónk

DK: Már több mint százezer aláírásnál tart az érettségi időpontjának elhalasztásáért indított petíciónk

Már több mint százezren írták alá azt az online petíciót, amit a Demokratikus Koalíció az érettségi időpontjának elhalasztásáért indított.

A kormány egy felelőtlen döntéssel ugyanis a vírus hazai tetőzésének másnapjától, május 4-től vizsgáztatna le több tízezer diákot, veszélyeztetve ezzel nem csak az ő egészségüket, de a tanárokét, családtagokét, barátokét is. Ez a rengeteg aláírás is azt bizonyítja, hogy Orbánék döntése tarthatatlan: az érettségi vizsgákat el kell halasztani, az új időpontot pedig a szakmai szervezetekkel, a szülőkkel és a pedagógusokkal egyeztetve kell kijelölni!

Mi, európai magyarok egy olyan országban hiszünk, ahol a kormány a tévedését belátva képes átgondolt és felelős döntést hozni mindannyiunk egészsége érdekében. Ezért kérünk mindenkit, akinek fontos gyermekeink és családjaik egészsége, hogy aláírásával támogassa a DK petícióját.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Éjfélkor jár le a határidő
Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet. Ma a NAV összes központi ügyfélszolgálata 18 óráig, valamint a telefonos N…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum