2024. 07. 3. szerda

Kornél, Soma
1 EUR 396 HUF
1 GBP 467 HUF

1.Mockba egyetemi vándor kidobós kupa

A Mockba zenekar támogatásában március 8-9 én a Miskolci Egyetemen egy nem mindennapi új sportág indulhat el a vándorkupák történelmében. Nevezni ingyenesen lehet az A/1 es épület magasföldszint 5-ös ajtónál a DSK irodában. A verseny az E/4 es kollégium tornatermében zajlik majd.

A zenekar még tavaly álmodta meg a tornát, amikor azon gondolkoztak, milyen sportesemény illene legjobban hozzájuk. Ekkor jött az isteni sugallat: Kidobós.

Répás „Süti„Tamás a zenekar énekese elárulta, hogy egy olyan sportágat kerestek, amely látszólag egyszerű és könnyen tanulható, viszont rengeteg fejlődést igényel. Hozzátette azt is, hogy a tornából hagyományt szeretnének csinálni, és a játékot megszeretőknek és szerelmeseinek a nyárra is tartogatnak egy nagy durranást, de ez még egyelőre titok.

A nevezésről és a szabályokról bővebben érdeklődni a www.mockbamusic.hu oldalon lehet.

 

Vajtó László

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Lóra, magyar, lóra!
Lóra, magyar, lóra!(Arany János) Tisztelgés a Párizsi Olimpiai Játékok előtt ifj. Vastagh György mezőhegyesi lovas szobraival, Molnár-C. Pál lovas …
„Elf Bar” roadshow
Tavasszal közel nyolcszáz fiatalt szólított meg országjáró körútján a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatósága a NAV Képzési, Egészségüg…