2024. 05. 5. vasárnap

Györgyi
1 EUR 389 HUF
1 GBP 455 HUF

Lezárt ügyek: Szexuális erőszak

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy férfival szemben, aki idős áldozatát megerőszakolta, majd kitette a nőt egy négy sávos útra.
Szexuális erőszak bűntett, személyi szabadság megsértésének bűntette és súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság L. Miklós 56 éves helyi lakossal szemben.

A gyanúsított 2016. február 23-án 3 óra körül Miskolcon, a Csabai kapuban bántalmazott, majd szexuális erőszakot követett el egy 83 éves nőn. A férfi a magatehetetlen idős asszonyt a házból kivitte, majd az ingatlan előtti négy sávos főközlekedési úton magára hagyta.

Az ügyben indított nyomozást az előzetes letartóztatásban lévő terhelttel szemben a Miskolci Rendőrkapitányság a napokban lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal továbbította az ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ismét lecsapott az álbankár, egy edelényi sértett számláján lévő közel 5 millió forint vált köddé. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitánys…
Tömérdek hirdetésben árult ingatlanokat egy férfi, miközben évente alig négy-öt számlát állított ki az őt megbízó tulajdonosoknak az eladott ingatlano…

További cikkek