2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Játék adomány a GYEK-nek

Civil kezdeményezés keretein belül jótékonysági bál volt 2015. november 20-án (pénteken) a Miskolci Vigadó Étteremben. Ennek folytatásaként holnap ünnepélyes keretek között adja át a GYEK titkárságán, a REGIO Játékkereskedelmi Kft. a színes és hasznos kreatív játékokból összeállított adományt.
A bálon befolyt 250.000 forintot és két – összesen 300.000 forint értékű – rehabilitációs gépet adományoznak a Velkey László Gyermek Egészségügyi Központ részére.
Az akció szervezője Fekete Józsefné és a REGIO kft vezetősége fontosnak tartják a gyermekek ügyét, első lépésként pedig a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórházban ápolt beteg gyerekek korházban töltött napjait szeretnének könnyebbé tenni a sok színes játékkal.
A szervezők úgy vélik, hogy a GYEK – mint a megye legnagyobb gyermekekkel foglalkozó kórházi osztálya – hasznos berendezések beszerzésére, fejlesztési célokra tudja felhasználni e csekély összeget, illetve a rehabilitációs gépek használatával könnyíteni tudja az arra rászoruló családok életet. Hisz e családok tekintetében sokszor a napi problémák megoldása mellett gondot okoz az ilyen nagy értékű rehabilitációs gépek megvásárlása is.
A szervezők ezáltal is szolidaritást kívánnak vállalni a beteg gyermekek és családjaik iránt.
Az eseményen részt vesz Bánné dr. Gál Boglárka, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés alelnöke, Prof. Dr. Barkai László, a Velkey László Gyermekegészségügyi Központ intézetigazgatója, a REGIO Játékkereskedelmi Kft képviselője illetve Fekete Józsefné a rendezvény szervezője.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek