2024. 07. 3. szerda

Kornél, Soma
1 EUR 396 HUF
1 GBP 467 HUF
Szimpátia tüntetést szervez az Összefogás Párt

Szimpátia tüntetést szervez az Összefogás Párt

Szimpátia tüntetést szervez az Összefogás PártMint azt Szepessy Zsolt pártelnöktől megtudtuk, az Összefogás Párt szimpátia tüntetést szervez Miskolcon. A tüntetés január 19-én lesz, amikor is Szoboszlai Barna pere elkezdődik. Talán emlékeznek olvasóink, a kesznyéteni idős férfira, aki a terményét árammal védte meg, s egy esős éjszakán három ittas tolvaj belebotlott, s egyikük meghalt. Szoboszlai Barnát a monokiak fogadtak be szeptemberben, amikor kiengedték az előzetes letartóztatásból. – Azóta már a törvényt is módosították, s reméljük felmentik Barna bácsit, – mondja Szepessy Zsolt.

A pártelnök azt is elmondta, hogy szépen halad az Összefogás Párt szervezése, egymás után alakulnak az alapszervezetek, s sok tagja van már a pártnak, és sokan szimpatizálnak velünk. – Bevált az a taktika – mondja, hogy fórumokat tartunk országszerte, mert így az embereknek módjuk van egy-egy kérdésről személyesen is tájékozódni. Minden megyeszékhelyen voltam már. Jó visszajelzéseink vannak, de nagy a felelősség is, mert úgy tűnik számítanak ránk az emberek. Úton útfélen megismernek, gratulálnak, s természetesen mindenki elmondja személyes véleményét, sérelmét is.

Az Összefogás Párt a szociális kártyára vonatkozó népszavazási kérelmét elutasították, de újra beadja a párt, most már olyan szöveggel, amely nem kifogásolható.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Lóra, magyar, lóra!
Lóra, magyar, lóra!(Arany János) Tisztelgés a Párizsi Olimpiai Játékok előtt ifj. Vastagh György mezőhegyesi lovas szobraival, Molnár-C. Pál lovas …
„Elf Bar” roadshow
Tavasszal közel nyolcszáz fiatalt szólított meg országjáró körútján a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatósága a NAV Képzési, Egészségüg…