2024. 05. 6. hétfő

Frida, Ivett
1 EUR 389 HUF
1 GBP 455 HUF

Lezárt ügyek: Kutyaszorítóban a tetten ért tolvajok

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség azokkal a tolvajokkal szemben, akiket akkor értek tetten a rendőrjárőrök, amikor egyikük az ablakon kimászott.
A Miskolci Rendőrkapitányság Vasgyári Rendőrőrsének járőrei a Győri kapuban láttak el szolgálati feladatokat 2013. december 5-én 22 óra előtt, amikor észlelték, hogy egy edzőterem betört ablakán kimászott egy férfi, akit a hely alkalmazottja kergetett.

 

A rendőrök végül három férfit vontak intézkedés alá, akiknél kivágott harisnyákat, elemlámpát, feszítővasat és kesztyűket találtak. A Miskolci Rendőrkapitányságra előállított, majd bűnügyi őrizetbe vett 49 éves Sz. József, 38 éves Zs. Zoltán valamint a 39 éves Zs. Barnabás helyi lakosokkal szemben lopás vétség elkövetésének kísérlete miatt indított büntető eljárást a hatóság.

 

 Az ügyben indított nyomozást a Miskolci Rendőrkapitányság a napokban lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségre.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ismét lecsapott az álbankár, egy edelényi sértett számláján lévő közel 5 millió forint vált köddé. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitánys…
Tömérdek hirdetésben árult ingatlanokat egy férfi, miközben évente alig négy-öt számlát állított ki az őt megbízó tulajdonosoknak az eladott ingatlano…

További cikkek