2022. 08. 19. péntek

Huba
1 EUR 405 HUF
1 GBP 480 HUF

Agilis közalkalmazott

Az Ózdi Rendőrkapitányság munkatársa iramodott utána szabadidejében annak a két fiatal tolvajnak, akik egy idős hölgy táskáját lopták el.
Ózdon az Etele úton haladt 2014. január 28-án 14 órakor saját személygépjárművével a Rendőrkapitányság egyik közalkalmazottja, amikor két rohanó kapucnis fiatalt vett észre, majd távolabb egy segélykérő idős hölgyre is felfigyelt.

A tisztviselő megállt az idős asszony mellett, aki elmondta részére, hogy a két fiatal elragadta a kezében tartott táskáját. Az agilis munkatárs ekkor gépjárművével üldözőbe vette a fiatalokat, akiket többször megállásra és a táska eldobására szólított fel, miközben értesítette a történtekről a kapitányság járőreit. A fiatalok végül a megszerzett zsákmányt eldobva menekültek tovább.

A bevezetett rendőri intézkedések eredményeként a rendőrök 24 órán belül azonosították, elfogták és előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható helyi két fiatalkorú tettest.

Az Ózdi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya az ügyben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntető eljárást.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Az Edelényi Rendőrkapitányság vezetője fokozott ellenőrzést rendelt el 2022. augusztus 20-án és augusztus 21-én. Az Edelényi Rendőrkapitányság veze…

További cikkek

A második hazai pályán
A hétvégén a Gender Racing Team számára a több szempontból is második hazai pályának számító Slovakiaringen áll rajthoz az FIA CEZ Zone Trophy talán l…