2024. 07. 24. szerda

Kinga, Kincső
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF

Agilis közalkalmazott

Az Ózdi Rendőrkapitányság munkatársa iramodott utána szabadidejében annak a két fiatal tolvajnak, akik egy idős hölgy táskáját lopták el.
Ózdon az Etele úton haladt 2014. január 28-án 14 órakor saját személygépjárművével a Rendőrkapitányság egyik közalkalmazottja, amikor két rohanó kapucnis fiatalt vett észre, majd távolabb egy segélykérő idős hölgyre is felfigyelt.

A tisztviselő megállt az idős asszony mellett, aki elmondta részére, hogy a két fiatal elragadta a kezében tartott táskáját. Az agilis munkatárs ekkor gépjárművével üldözőbe vette a fiatalokat, akiket többször megállásra és a táska eldobására szólított fel, miközben értesítette a történtekről a kapitányság járőreit. A fiatalok végül a megszerzett zsákmányt eldobva menekültek tovább.

A bevezetett rendőri intézkedések eredményeként a rendőrök 24 órán belül azonosították, elfogták és előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható helyi két fiatalkorú tettest.

Az Ózdi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya az ügyben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntető eljárást.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…
Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…

További cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…