2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Lezárt ügyek: Kutyaszorítóban a tetten ért tolvajok

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség azokkal a tolvajokkal szemben, akiket akkor értek tetten a rendőrjárőrök, amikor egyikük az ablakon kimászott.
A Miskolci Rendőrkapitányság Vasgyári Rendőrőrsének járőrei a Győri kapuban láttak el szolgálati feladatokat 2013. december 5-én 22 óra előtt, amikor észlelték, hogy egy edzőterem betört ablakán kimászott egy férfi, akit a hely alkalmazottja kergetett.

 

A rendőrök végül három férfit vontak intézkedés alá, akiknél kivágott harisnyákat, elemlámpát, feszítővasat és kesztyűket találtak. A Miskolci Rendőrkapitányságra előállított, majd bűnügyi őrizetbe vett 49 éves Sz. József, 38 éves Zs. Zoltán valamint a 39 éves Zs. Barnabás helyi lakosokkal szemben lopás vétség elkövetésének kísérlete miatt indított büntető eljárást a hatóság.

 

 Az ügyben indított nyomozást a Miskolci Rendőrkapitányság a napokban lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségre.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…