2024. 06. 26. szerda

János, Pál
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Viperás garázdaság Ózdon

A napokban két férfi előzetes szóváltást követően bántalmazta egymást Ózdon, egyiküknél vipera is volt.

Az egyik ózdi elkövetőnél egy – jellegzetesen ütés céljára használható, a suhintás hatását, erejét növelő eszköz – úgynevezett vipera volt, amellyel haragosát többször meg is ütötte. A verekedés során mindkét férfi nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett. Az Ózdi Rendőrkapitányságra előállított férfiakkal szemben a hatóság garázdaság miatt indított eljárást.

Az ügyhöz tartozik még, hogy a „viperás” férfi nem „csak” ellenfelét ütötte meg, hanem annak az utcán parkoló személygépkocsiját is támadás alá vette, minek következtében annak szélvédője betört.

Információs háttér:

A garázdaság bűntett minősített esetének elkövetése miatt akár 5 évig terjedő szabadságvesztésre is számíthatnak a gyanúsítottak a Büntető Törvénykönyv szerint.

Az Ózdi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

126863
„Vakablak” Kerekeken guruló, cigarettával kitömött ablakokat találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Győr-…
Bér helyett fém
Alig néhány óra alatt többen is belebuktak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóság pénzügyőreinek ellenőrzésébe. Az adatbázisok alapjá…

További cikkek