2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF

Akciós MVK-s jegyek a hosszú hétvégére!

Kirándulást tervez a családdal? Sörözne a barátaival? Vagy csak egyszerűen nem akar vesződni a parkolással? Utazzon akciósan az MVK-val a hosszú hétvégén!

Az MVK az április 28. és május 1. közötti négynapos hosszú hétvégére meghosszabbítja a hétvégi családi jegy, valamint a 3 napos turistajegy érvényességét, így azok mind a négy napon érvényesek, tehát a turista jegy egy, a családi jegy pedig két nappal tovább érvényes a megszokottnál, változatlan ár mellett.

A hétvégi családi jegy most 50%-os kedvezménnyel 5800 Ft helyett 2900 Ft-ért váltható erre a négy napra, míg a 3 napos turista jegy áráért, azaz 3000 Ft-ért 4 napot utazhat, mellyel 1000 Ft-ot spórol meg.

A hétvégi családi jegy – ezen a hétvégén – április 28-án 0 órától május 1-jén 24 óráig érvényes az MVK Zrt. menetrend szerinti járatain korlátlan számú utazásra a város közigazgatási határán belül. A hétvégi családi jegy igénybevételére annak érvényességi ideje alatt egy vagy két felnőtt, legalább 1, de legfeljebb 3 fő tizennégy éven aluli gyermekkel együtt jogosult. A hat éven felüli gyermek esetében utazáskor az érvényes magyar diákigazolványt is fel kell mutatni.

Ezen a hétvégén amennyiben, április 28-tól érvényes 3 napos turistajegyet vált, az 4 napig, tehát május 1-ig érvényes. A turistajegyek a rajtuk megjelölt kezdőnap 0 órájától az azt követő második (ebben az esetben harmadik) nap 24. órájáig érvényesek az MVK Zrt. menetrend szerinti járatain korlátlan számú utazásra a város közigazgatási határán belül.

A jegyeket az MVK Zrt. bérletpénztáraiban lehet megvásárolni, melyek nyitvatartási idejét az MVK Zrt. honlapján, az alábbi linkre kattintva lehet megtekinteni: http://www.mvkzrt.hu/berletpenztarak/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek