2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Tábornoki kinevezéseket vettek át belügyi vezetők

Tábornoki kinevezéseket vettek át belügyi vezetők

 

Az államfői feladat- és hatásköröket gyakorló Kövér László házelnök Pintér Sándor belügyminiszter előterjesztésére vezérőrnagyi és dandártábornoki kinevezéseket adott át rendőröknek és tűzoltóknak.

Kövér László a rendőrség napja alkalmából, 2012. április 24-i hatállyal nyugállományú rendőr vezérőrnaggyá léptette elő Zsinka András nyugállományú rendőr dandártábornokot, a Belügyminisztérium Személyügyi Főosztályának vezetőjét, rendőr dandártábornokká nevezte ki Mihály István rendőr ezredest, Nógrád megyei rendőrfőkapitányt, Takács Tibor rendőr ezredest, Győr-Moson-Sopron megyei rendőrfőkapitányt és Töreki Sándor rendőr ezredest, Veszprém megyei rendőrfőkapitányt.

A tűzoltóság napja alkalmából, 2012. május 2-i hatállyal Kövér László tűzoltó dandártábornokká nevezte ki Kossa György tűzoltó ezredest, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság országos iparbiztonsági főfelügyelőjét és Góra Zoltán tűzoltó ezredest, a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatóját.

(kormany.hu)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…