2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Gázpalackokat szállító SEAT ütközött a villamossal

Szerdán reggel egy Pb-gázpalackokat szállító SEAT ütközött villamossal Miskolcon. A közel 30 db 11,5 kg-os, fokozottan tűz-és robbanásveszélyes gázt tartalmazó palackkal megrakott jármű az Andrássy úton a belváros irányába haladt, majd – a villamos síneken keresztül – balra, a Torontáli utca irányába kanyarodott. E közben nem vette észre a vele egy irányból közeledő villamost. Az ütközés során a SEAT-ból több palack az  úttestre szóródott. A miskolci Tűzoltóság szakemberei gyorsan a helyszínre érkeztek, a járművet kihúzták a villamos pályáról, összeszedték, és átvizsgálták a palackokat. Szerencsére a gázfutár szolgálat sofőrje nem sérült meg a balesetben, és veszélyes gáz sem került a környezetbe.
Természetesen a balesetben részt vett összes palackot alapos műszaki biztonsági vizsgálatnak kell alávetni, függetlenül attól, hogy külső sérülésnek van-e jele.
forrás:langlovagok.hu

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…