2024. 06. 20. csütörtök

Rafael
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Unalomra garázdaság?

A mezőkövesdi vasútállomás férfi mellékhelyiségből gyanús zajok szűrődtek ki, ezért értesítették a rendőrséget.

A napokban a mezőkövesdi vasútállomás munkatársa gyanús zajokat hallott kiszűrődni a mellékhelyiségből miután oda bement két férfi. A fiatalemberek hangos szórakozását a kiérkező rendőrök szakították félbe, ugyanis puszta kedvtelésből, mintegy időtöltésként verték szét az illemhelyet. Tettüket később azzal magyarázták, hogy unatkoztak várakozás közben.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság garázdaság miatt indított eljárást a mezőtárkányi és a poroszlói fiatalemberekkel szemben.
Információs háttér:

Büntető Törvénykönyv – Garázdaság: „Aki olyan kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartást tanúsít, amely alkalmas arra, hogy másokban megbotránkozást vagy riadalmat keltsen, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétséget követ el és két évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő. A büntetés bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztés, ha a garázdaságot csoportosan, a köznyugalmat súlyosan megzavarva követik el”.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …
Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…

További cikkek