2024. 10. 31. csütörtök

Farkas
1 EUR 408 HUF
1 GBP 490 HUF
Kezdőlap » Gasztro » Főételek » Grill-tányér
Grill-tányér

Grill-tányér

Grill-tányérHozzávalók:

A tányéron lévők
sertés tarja,
csirke comb,
padlizsán,
burgonya,
fűszerek,

 

Elkészítés:

Divattá vált nálunk is a grillezés, amelynek az a legnagyobb előnye, hogy a háziasszonyoknak nem kell egész nap a konyhában állniuk, hanem a családdal együtt sütögetve telik az idő.
Az ízletes grill ételeknek egy titka van a jó fűszerezés, pácolás. Ha már korábban is tudjuk, hogy grillezett ételt fogunk fogyasztani hétvégén, akkor jó előre bepácolhatjuk a húsokat, de ha hirtelen döntjük el ezt, akkor a készen kapható villámpácok is kiválóak.

Páclé: A húsokat fekete borssal, mustárral kenem meg mindkét oldalán, amelyeket egy nagy lefedhető üvegtálban sorba rakok. Leöntöm olajjal amibe: babérlevél, egész bors, szegfűbors, borókabogyó, fokhagyma, vöröshagyma karikázva kerül. Három-négy napig hűtőben áll, s süthetjük. Sütés előtt minden zöldséget – padlizsán, gomba, hagyma, patisszon, sárgarépa is megforgatok ebbe a páclében, fenséges zamatot kapnak.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Kapcsolódó cikkek

Tejszínes, gombás csirkemell
Hozzávalók: 40 dkg csirkemellfilé, 15 dkg gomba, 1,5 dl (főző)tejszín, 1 kanál keményítő 1 kis fej vöröshagyma, só, bors, kakukkfű, kb. 2 dkg…

További cikkek

Facebook

Időjárás

Karikatúra

furesz

Legolvasottabb

Hirdetés

Nap vicce

– Hogy hívják a mexikói rigót?
– ???
– Rodrigó!

Forrás: napivicc.hu

Hirdetés
Hirdetés

Horoszkóp