2024. 05. 19. vasárnap

Ivó, Milán
1 EUR 388 HUF
1 GBP 452 HUF

Nyomj és hagyj nyomot okosan!

Tudtad, hogy a WC lehúzásakor milyen sok vizet pazarolunk? Hogy egy átlagos magyar háztartás hány százezer forintot húz le a WC-n? Hogy a víztakarékosságot a WC okos használatával nagyban gyakorolhatjuk? Hogy a megfelelő nyomólapok és vezérlések használatával a vízlábnyomunk nagyban csökkenthető?

Egy-egy lehúzás alkalmával öt-tíz liter vizet is pazarolhatunk! Ha kiszámolod, hányszor húzod le a WC-t te és hányszor a családtagjaid, az bizony tetemes mennyiségre fog kijönni!

Ez nem csupán környezetvédelmi szempontból számít orbitális hibának, de a pénztárcánkat is borzasztóan és persze feleslegesen terheljük!

A SzaniterOnline.hu kínálatában épp ezért olyan elemek szerepelnek, amelyek segítenek neked spórolni, és óvni a bolygónk vízkészletét!

Hogyan lehet okosan?

Rengeteg otthon meghekkelt megoldást láttak már vízvezeték-szerelők, akad jó pár olyan is, ami már extrém önfegyelmet és komfortérzet-feladást vonna maga után, de mi most mégsem arra biztatunk, hogy leleményes magyarként alkoss, és hozz létre félmegoldást.

Szakemberek hosszas kísérletezések után alkottak meg olyan nyomólapokat, amelyek egy- vagy kétöblítésesek, így rajtad áll, hogy eldöntsd: elég a kevés víz, vagy többre van szükség?

Ugye milyen jó belegondolni abba, hogy egy nap legalább hatszor nem használsz el több vizet, mint amennyire feltétlenül szükséged van?

Sőt, ha nagyon extrán akarsz nyomni, akkor választhatsz szagelszívós és világítós nyomólapok között is, így jutalmazva magad a megspórolt víz- és pénzmennyiségért!

A kényelmes lét, a takarékosság és a környezetkímélő életmód jelen esetben biztosan tud egyszerre működni – kompromisszumok nélkül!

Sokba kerül ez nekem?

Most nyilván azt gondolod, hogy a nyomólap és a hozzá kapcsolódó vezérlések biztosan nagyon drágák, de a jó hír az, hogy a legtöbb környezetkímélő eszköz ára már rég nincs az egekben, szóval megnyugtatunk: nem kell vagyonokat otthagyni a boltban.

Sőt, ha van egy kis időd, és összehasonlítod a nyomópanelek árait, és a napi minimum 40-50 liter megtakarított víz árát, akkor bizony rájössz, hogy igencsak jó vásárt csináltál!

Szerezd be a SzaniterOnline.hu nyomólapjai közül azt, amelyik neked a legmegfelelőbb, és kezdj spórolni, és óvni a vízkészletet még ma!

Hagyj magad után nyomot a világban!

Tanítsd meg gyermekeidnek, unokáidnak a gazdaságos energiagazdalkodás alapelveit, és vigyék tovább a tanításod ők!

Ne taposs bele a természetbe gondatlanul, ükunokáid is itt fognak élni, így nem mindegy, milyen világot hagyunk nekik örökül.

Gondolj mindig arra, hogy nem örökbe kaptuk a bolygónkat, csak kölcsönbe az elkövetkező generációktól!

Éljünk hát úgy, hogy pozitív nyomot hagyunk magunk után – többek között a nyomólapok segítségével!/X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Gödöllőn járt Magyar Péter
Ma 14 órakor tartotta kampánybeszédét Magyar Péter. A gödöllői Főtéren több ezer érdeklődő volt. Itt a vágatlan felvétel, Illésy Márton jóvoltábó…