2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Technika
  • »
  • Fessünk számfestő készletekkel, és otthonunk festőművészeivé válunk!

Fessünk számfestő készletekkel, és otthonunk festőművészeivé válunk!

Senki sem született festőművésznek, de sokakban benne rejtőzik a vágy, hogy festéssel kifejezésre juttassa benne rejlő érzelmeit, gondolatait. Sokan bátortalanok, nem merik és nem tudják, hogy kezdjék el. Igaz a mondás az élet minden területére, hogy gyakorlat teszi a mestert!

Az Alkoss Otthon kreatív áruház felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt kínál számfestő készleteket, melyek előre berajzolt tervrajzzal segítik a munkádat a vásznakon. A számfestő készletek csoportosítva vannak, így megkönnyítik számodra az eligazodást. A kategóriákat különböző témák jelentik, amelyek között biztos megtalálod a kedvencedet!

Hogyan fogjunk hozzá?

A számfestő képek vásznain minden forma és alakzat meg van előre rajzolva, így nem kell neked semmit sem kitalálni. Az egyes alakzatok rajzain számokkal jelölték, hogy mely színű festéknek kell kerülnie arra a helyre. A festékek szintén számozva lezárt csomagolásban, bőven elegendő mennyiségben érkeznek a készletben.

Ha véletlenül valamelyik színből túlmentél a vonalon, és nem látszik a szám, akkor sincs gond. Egyrészt megnézheted a segédrajzon, hogy mi kellett volna oda, és színtől függően még korrigálhatod. Másrészt pedig valójában te vagy a mester, úgy festesz, ahogy neked tetszik! A festékes tégelyeket mindig zárd vissza, amikor nem használod!

A megrajzolt kép csak egy vázlat, egy tervezet, de természetesen te ettől eltérhetsz, és kialakíthatsz egy számodra teljesen egyedi színkombinációt! Az Alkoss Otthon kreatív áruház szettjeinek az is az egyik előnye, hogy mindegyiket bármikor félbe lehet hagyni, és amikor időtök és kedvetek van ismét hozzá, akkor lehet folytatni.

Gyermekek bevonása a kreatív munkába

Ahogy nőnek a gyerekek, egyre nehezebb őket befogni bármilyen közös és értelmes tevékenységbe. Épp ezért nagyon hasznosak az Alkoss Otthon kreatív áruház készletei, mivel egyediségük vagy éppen csillogásuk és sokszínűségük miatt felkeltik a gyerkőcök figyelmét is.

Ha elkezdesz valamelyik készlettel dolgozni, biztos lehetsz benne, hogy a körülötted lebzselő gyermek rád fog figyelni és ámulattal lesi, hogy mi is fog kisülni egy számfestő vagy gyémántszemes kirakóból, netán egy karcképből. Ezek után már könnyedén bevonódik a közös alkotásba! A képet fel is oszthatjátok külön részekre, hogy ki melyik területet festi ki!

Ajándéknak is kiváló!

Mindenkinek van olyan ember a családi, baráti körében, aki szereti a kézműves termékeket, és ő maga is szeret kreatívkodni. Gondoljunk bele, milyen jól fog esni egy ilyen embernek, ha saját kezünk munkájával ajándékozzuk meg! Keressünk olyan témát, amivel biztosan nem lövünk mellé! Az ajándék így számára dupla öröm lesz!

Az is lehet, hogy tisztában vagyunk vele, hogy a barátunk vagy családtagunk, akit meg szeretnénk ajándékozni, saját maga is gyakran készít valamilyen alkotást. Ilyenkor elég, ha kinézzük a kedvenc témáját és megvesszük a készletet. Az alkotás folyamatát már bízzuk őrá! Biztosan el lesz kápráztatva bármelyik készlettől! /X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…