2024. 05. 20. hétfő

Bernát, Felícia
1 EUR 388 HUF
1 GBP 452 HUF

A jó alomkondicionáló titka: a huminsav!

Állataink és növényeink egészsége és jólléte nem csak szemet gyönyörködtető látvány, de a környezetünket is segítheti. Ahhoz, hogy mindezt elérjük és fenntartsuk, a lehető legtermészetesebb készítményeket kell használnunk. Beszéljünk a huminsavakról!

Mik azok a huminsavak?

A huminsavak olyan, természetben előforduló, növényi eredetű szerves anyagok, amelyek jótékony hatással vannak az emberekre, állatokra és a talajra is.

Az állatok számára remek pufferelő, méregtelenítő és immunrendszer-erősítő hatásuk van. Jelentősen csökkentik az emésztőrendszeri megbetegedések számát, így az állatorvosi költségeket is.

Huminsav az alomkondicionálóban

A huminsavak alkalmazása az alomkondicionálóban segít az állathigiéniás körülmények javításában. Ezáltal az állatok általános jóllétét is javíthatjuk, valamint természetes antibiotikumként is számon tartják őket.

A kiváló minőségű Humac Farm alomkondicionáló egy 100%-ig természetes alapanyaggal, a Leonardittal segíti az állatok egészségét.

A készítmény remekül köti meg a kibocsátott káros anyagokat, mérgeket, és a trágya pH-értékét is semlegesre szabályozza. Védi az állatokat a légzőszervi, kötő-, és nyálkahártya betegségektől, és a termékenységre is rendkívül jótékony hatással van.

Mik az előnyei?

A Humac Welfare alomkondicionáló jelentősen javítja a haszonállatok tenyésztési körülményeit higiéniás és jóllét szempontjából is.

A gyakori tüdőgyulladás, pata- és körömbetegségek, valamint csont- és izomrendszert érintő betegségek is ritkábban fordulnak elő alkalmazásával.

A készítmény remek befektetés az állatok egészsége és a mi pénztárcánk szempontjából is, hiszen a magas állatgyógyászati költségek megspórolhatók általa.

Adagolása, alkalmazása

Az alomkondicionálót az adagolási mennyiségnek megfelelően az alomra, illetve aljzatra kell szórni. A természetes összetevők miatt a készítménynek semmilyen mérgező hatása nincs. Szarvasmarháknál, sertéseknél, juhoknál, kecskéknél és kisebb állatok esetében, például nyulaknál és baromfiknál is használható.

Növénytermesztés

A huminsavtartalmú készítmények képesek növelni a trágya ammónium-nitrogén tartalmát, aminek következtében a növények hatékonyabban tudják felhasználni. Így hatékonyan javul a növénytermesztés, és a műtrágya költségeit is megspórolhatjuk általa.

Egy kis odafigyeléssel és minőségi, természetes összetételű anyagok használatával jelentősen segíthetünk környezetünk védelme érdekében!

A Humac Farm magas huminsavtartalmú, szerves ásványi anyag készítményei jótékony hatással bírnak az állatok, növények, a talaj és a környezetünk számára. Próbáld ki a remek alomkondicionálókat, és őrizd meg állataid, növényeid egészségét! /X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Gödöllőn járt Magyar Péter
Ma 14 órakor tartotta kampánybeszédét Magyar Péter. A gödöllői Főtéren több ezer érdeklődő volt. Itt a vágatlan felvétel, Illésy Márton jóvoltábó…