2022. 12. 1. csütörtök

Elza
1 EUR 408 HUF
1 GBP 472 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Technika
  • »
  • Minden takarítási feladatra bevethető a magyar piac újdonsága

Minden takarítási feladatra bevethető a magyar piac újdonsága

Megérkezett a Sencor All in One állóporszívója
„All in One”, tehát minden az egyben állóporszívót vezet be a Sencor a hazai piacra. Mit is jelent pontosan ez a kifejezés?

„A felhasználók minél szélesebb körű igényeinek megfelelően megalkottuk azt a porszívót, amivel nemcsak a földön, hanem a bútorok tetején, vagy az autóban lévő piszkot is össze lehet szedni. Sőt, úgy lehet vele felmosni, hogy közben az elhasznált vizet is össze tudjuk vele gyűjteni takarítás közben” – hívta fel a figyelmet Lucza András, a Sencor SDA Divízió vezetője.

A Sencor SVC 0825WH All in One tulajdonképpen mesterien ötvözi tartályos állóporszívókat a takarítógépekkel. A készüléket ugyanis az Aqua 8-as kéttartályos rendszerrel vértezték fel, ami egy olyan két csatornás rendszer, amivel egyszerre valósítható meg a porszívózás és a padló felmosása is. „Ha a felhasználó aktiválja ezt a rendszert, akkor a felmosó elemeket a porszívó folyamatosan el tudja látni a tiszta vizes tartályból, miközben a másik tartályban összegyűjti az elhasznált, szennyezett vizet. A készülék fejében lévő öntisztító rotációs kefe eközben aktívan tisztítja a kemény felületeket és a szőnyegek sűrű szövetéből akár háromezres percenkénti fordulatszám mellett is tudja kiszippantani a finomport”– hangsúlyozta a Sencor termékmenedzsere.

A porszívó működtetésért egy rendkívül nagy teljesítményű, korszerű, 380 wattos digitális vezérlésű BLDC-villanymotor felel, amely kevesebb forgó alkatrészt tartalmaz, így hosszabb élettartammal rendelkezik. A 2 000 mAh kapacitású lítiumion akkumulátornak köszönhetően legalább 50 percig folyamatosan üzemeltethető és 4-5 óra után újra hadra fogható. A porszívóból kiáramló levegő alapos megszűrésérért a HEPA-ciklonos szűrőrendszer felel, ami működés közben eltávolítja a szennyeződések (por, allergének, kórokozók), 99,7%-át.

Az új SVC 0825WH kezelését nagyban megkönnyíti a 180 fokban forgatható fej, a porszívó fejébe épített LED-világítás, valamint az akár 90 fokban is behajlítható ERGO FLEX cső. A készüléket olyan tartozékok teszik rendkívül sokoldalúvá, mint a kivethető kéziegység, a Cat&Dog motoros minifej, a kombinált kárpitisztító, a résszívó fej, a puha sörtés polctisztító ecset, a több szögben dönthető kefés szívófej, valamint a Flexi Reach hosszú és hajlékony résszívófej. Ezek a tartozékok ráadásul a praktikum jegyében könnyedén eltárolhatók a porszívó töltőállomásában, így nem kell attól tartani, hogy elkeverednek.

„Bízunk benne, hogy a felhasználók értékelni fogják, hogy az új Sencor All in One állóporszóval immáron minden takarítási feladat elvégezhető legyen szó az otthon, vagy az autó tisztaságáról. A Sencor újdonsága ráadásul könnyű, így a takarítás sem válik izzasztóvá legyen szó rapid, azaz kármentő, vagy alapos porszívózásról és felmosásról” – emelte ki a szakember.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek