2022. 07. 1. péntek

Tihamér, Annamária
1 EUR 401 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Technika
  • »
  • Minden takarítási feladatra bevethető a magyar piac újdonsága

Minden takarítási feladatra bevethető a magyar piac újdonsága

Megérkezett a Sencor All in One állóporszívója
„All in One”, tehát minden az egyben állóporszívót vezet be a Sencor a hazai piacra. Mit is jelent pontosan ez a kifejezés?

„A felhasználók minél szélesebb körű igényeinek megfelelően megalkottuk azt a porszívót, amivel nemcsak a földön, hanem a bútorok tetején, vagy az autóban lévő piszkot is össze lehet szedni. Sőt, úgy lehet vele felmosni, hogy közben az elhasznált vizet is össze tudjuk vele gyűjteni takarítás közben” – hívta fel a figyelmet Lucza András, a Sencor SDA Divízió vezetője.

A Sencor SVC 0825WH All in One tulajdonképpen mesterien ötvözi tartályos állóporszívókat a takarítógépekkel. A készüléket ugyanis az Aqua 8-as kéttartályos rendszerrel vértezték fel, ami egy olyan két csatornás rendszer, amivel egyszerre valósítható meg a porszívózás és a padló felmosása is. „Ha a felhasználó aktiválja ezt a rendszert, akkor a felmosó elemeket a porszívó folyamatosan el tudja látni a tiszta vizes tartályból, miközben a másik tartályban összegyűjti az elhasznált, szennyezett vizet. A készülék fejében lévő öntisztító rotációs kefe eközben aktívan tisztítja a kemény felületeket és a szőnyegek sűrű szövetéből akár háromezres percenkénti fordulatszám mellett is tudja kiszippantani a finomport”– hangsúlyozta a Sencor termékmenedzsere.

A porszívó működtetésért egy rendkívül nagy teljesítményű, korszerű, 380 wattos digitális vezérlésű BLDC-villanymotor felel, amely kevesebb forgó alkatrészt tartalmaz, így hosszabb élettartammal rendelkezik. A 2 000 mAh kapacitású lítiumion akkumulátornak köszönhetően legalább 50 percig folyamatosan üzemeltethető és 4-5 óra után újra hadra fogható. A porszívóból kiáramló levegő alapos megszűrésérért a HEPA-ciklonos szűrőrendszer felel, ami működés közben eltávolítja a szennyeződések (por, allergének, kórokozók), 99,7%-át.

Az új SVC 0825WH kezelését nagyban megkönnyíti a 180 fokban forgatható fej, a porszívó fejébe épített LED-világítás, valamint az akár 90 fokban is behajlítható ERGO FLEX cső. A készüléket olyan tartozékok teszik rendkívül sokoldalúvá, mint a kivethető kéziegység, a Cat&Dog motoros minifej, a kombinált kárpitisztító, a résszívó fej, a puha sörtés polctisztító ecset, a több szögben dönthető kefés szívófej, valamint a Flexi Reach hosszú és hajlékony résszívófej. Ezek a tartozékok ráadásul a praktikum jegyében könnyedén eltárolhatók a porszívó töltőállomásában, így nem kell attól tartani, hogy elkeverednek.

„Bízunk benne, hogy a felhasználók értékelni fogják, hogy az új Sencor All in One állóporszóval immáron minden takarítási feladat elvégezhető legyen szó az otthon, vagy az autó tisztaságáról. A Sencor újdonsága ráadásul könnyű, így a takarítás sem válik izzasztóvá legyen szó rapid, azaz kármentő, vagy alapos porszívózásról és felmosásról” – emelte ki a szakember.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Hogyan védhetjük ki, hogy mobiltelefonjainkat lehallgatásra használják?   Amióta az emberiség kommunikációs eszközöket használ, azóta vanna…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum