2024. 05. 21. kedd

Konstantin
1 EUR 386 HUF
1 GBP 451 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Technika
  • »
  • Miért előnyös, ha ökoinverteres motorral működő mosógépünk van?

Miért előnyös, ha ökoinverteres motorral működő mosógépünk van?

Az utóbbi időszakban egyre inkább központi kérdéssé vált, hogy háztartási eszközeink megfeleljenek a modern életmódunk kihívásainak. Kiemelt szempont az energiahatékonyság, az eredményesség és a minél fejlettebb funkciók.

Mosás hatékonyan és egyszerűen

A Márkabolt.hu AEG elöltöltős mosógépeivel mi sem egyszerűbb ennél. Ezeket a modelleket választva bővelkedni fogunk a jobbnál jobb funkciókban, a hatékonyságban, valamint az energiahatékony üzemeltetést is az előnyök listájára írhatjuk.

Egy 9 kg-os ruhatöltettel bíró gépnél akár a konyhapultba történő beépítés is reális lehet, tekintve a 600 mm szélességet, a 850 mm magasságot, valamint a  630 mm mélységet. Méreteinek köszönhetően akár a kisebb fürdőszobákban is elfér, de a konyhába való telepítéssel még több helyet nyerhetünk ebben a helyiségben.

A túlságosan magas páratartalom miatt sem kell aggódni, hiszen választhatjuk az 1400 fordulat/perc intenzitású centrifugázást, amellyel csökkenthető a ruhák nedvességének mértéke. Ennek köszönhetően gyorsabban száradnak, s akár még a téli hónapok során sem kell a penész kialakulásától tartanunk.

Energiaigény szempontjából is kiváló választásnak bizonyulnak ezek a modellek, mivel mosásonként 0,49 kWh energiafogyasztással, valamint 49 liternyi vízigénnyel számolhatunk.

További funkcióknak is örülhetünk…

Ha egy AEG elöltöltős mosógépet választunk, olyan plusz előnyöket is élvezhetünk, mint például az, hogy külön beállítás nélkül szabályozza a víz- és energiahasználatot, attól függően, hogy mennyi ruhát pakoltunk bele. Így mindig szép és tiszta ruhaneműknek örülhetünk, anélkül, hogy ehhez felesleges energiapazarlás társult volna.

Az AEG mosógép esetén biztosak lehetünk abban, hogy csemetéink sem indítják el vagy állítgatják össze-vissza a készüléket, erről  a mechanikus gyerekzár gondoskodik.

Ha olyan viharok vannak például, mint amik nemrégiben sújtották az országot, sok helyen okozhat gondot a váratlan áramszünet. De egy AEG készülékkel emiatt sem kell aggódni, ugyanis képes ilyen helyzetben is megjegyezni a korábbi beállításokat, pontosan ott folytatni a programot, ahol az korábban félbemaradt.

Megjelenését tekintve is kielégíti az igényeket 

Nem hiányozhatnak egy modern mosógépről ma már az olyan megoldások sem, mint az LCD-kijelző, vagy az érintőkapcsolók.

Ökotudatos megoldások

Az ökoinverter motornak köszönhetően a mosógép működés közben sem zavar senkit – sem a családot, sem a szomszédokat – olyan halkan dolgozik. Ez természetesen nem hátráltatja az eredményességben, csupán csendesen teszi a dolgát, mindenki megelégedésére.

Az ÖkoMix funkció révén kimagasló hatékonyságot élvezhetünk a tisztaság szempontjából is, ugyanis a mosószer és a víz vegyítése tökéletes. Az olyan funkciók pedig, mint a távolról, telefonra letölthető applikációval történő vezérlés, a késleltetett indítás vagy a mosási programok lerövidítése, még kényelmesebbé és energiatakarékosabbá teszik a készülék használatát./X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Gödöllőn járt Magyar Péter
Ma 14 órakor tartotta kampánybeszédét Magyar Péter. A gödöllői Főtéren több ezer érdeklődő volt. Itt a vágatlan felvétel, Illésy Márton jóvoltábó…