2024. 05. 22. szerda

Júlia, Rita
1 EUR 388 HUF
1 GBP 456 HUF

Az erkélyajtó kapu a külvilág felé!

Az erkély és a terasz biztosítja számunkra azt, hogy kapcsolatban maradjunk a természettel. Ez a tény létfontosságú az ember számára, hiszen a friss levegőre szükségünk van, és mennyivel jobb, ha egy ablaknyitás helyett ki is tudunk lépni egy kicsit a külvilágba. Legyen az erkély bármilyen csekély méretű, azt érdemes személyre szabni, ehhez remek ötleteket találhatunk a világhálón, a teraszra való kijutáshoz pedig válasszunk korszerű, műanyag nyílászárókat.

Az erkélyajtó kinyitja nekünk a világot!

Akár csupán egy pici erkéllyel rendelkezünk, akár egy hatalmas balkonunk van, a Zsola Ablak Kft. erkélyajtói, balkon- és teraszajtói között biztosan megtaláljuk azt, ami tökéletes megoldás lesz számunkra. Egy- és kétszárnyú teraszajtók, esetleg hatalmas üvegfelülettel rendelkező panorámás teraszajtók és üvegfalak biztosítják a házból, lakásból történő kijutást, valamint a fény bejutását.

Nagyon fontos, hogy annyi fényt engedjünk be az otthonunkba, amennyit csak lehetséges, senki sem szeret egy sötét, dohos lyukban élni. Az ablakok és az ajtók arra hivatottak, hogy általuk minél több fény jusson be, és a szellőzés is biztosított legyen.

Az ablakokat, ajtókat ki kell cserélni, ha azok már nem működnek megfelelően!

Szoruló, leült erkélyajtó, cúgos, elvetemedett ablakok, vállal benyomható bejárati ajtó? Mindezek a problémák jelzik, hogy bizony ezek a nyílászárók cserére szorulnak. Ez pedig egyáltalán nem csupán esztétikai probléma! A bejárati ajtó ebben az esetben nem biztonságos, ezt pedig a betörők egyetlen szempillantással fel tudják mérni, így értékeink, családtagjaink nincsenek mögötte biztonságban.

A rosszul szigetelő, elhasználódott ablakok és erkélyajtók beengedik a lakásba az utca porát, a nyári forróságot, általuk télen az utcát fűtjük, a zajban pedig képtelenség kipihenni magunkat.

Ha csere, akkor komplett csere legyen!

Válasszunk megbízható ablakos vállalkozást, akik személyesen jönnek felmérni a munkát, többféle márkát forgalmaznak, és segítenek a legoptimálisabb megoldást megtalálni a számunkra. Ezenkívül az is fontos, hogy az ablak- és erkélyajtó cseréje utáni kisebb kőművesmunkát is elvállalják, hiszen ezáltal tisztán és esztétikusan történik meg az ablakcsere.

Az optimális megoldás mindig személyre szabott!

Az ablakos vállalkozás a helyszínen látja, hogy melyik megoldás lenne a legjobb a megrendelő számára, emellett speciális szerkezeteket is el tud készíteni, például egy toló-bukó rendszerű mozgó üvegfalat vagy egy emelő-toló rendszerű panorámás teraszajtót. Ezek a szerkezetek rengeteg fényt engednek be a házba, és szinte eggyé teszik a belső teret a külső térrel. További előnyük, hogy szinte semmi helyet nem foglalnak, mivel a fix rész előtt csúszik el a mozgó rész.

Nem kell attól sem tartani, hogy ezeket az ajtókat nehéz lesz működtetni, hiszen a különleges vasalat miatt az ajtót akár egy gyermek is könnyen el fogja tudni húzni.

Ha erkélyajtót szeretne cseréltetni, akkor válassza azt a vállalkozást, aki minden egyedi igényt ki tud elégíteni./X/

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek