2024. 02. 27. kedd

Edina
1 EUR 390 HUF
1 GBP 456 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Technika
  • »
  • Húzató, nyomató szerszámokkal az eredeti karosszéria formájáért

Húzató, nyomató szerszámokkal az eredeti karosszéria formájáért

Húzató, nyomató szerszámokkal el lehet érni, hogy az autónk más formát kapjon, mint azt a tervezőik megálmodták. Persze nem emiatt van szükségünk ezekre a szerszámokra. Épp azért használjuk ezeket, hogy a karosszéria visszanyerje az eredeti alakját. Amikor egy autó javításáról beszélünk, akkor számos hibába belefuthatunk, de ezek közül a leglátványosabb a karosszéria sérülése. Erre nyújtanak megoldást a húzató, nyomató szerszámok.

Sajnos van, hogy megtörténik a baj

Akinek van autója és szokott vezetni, az valamilyen szinten mindig tart attól, hogy nehogy bármi baja legyen az autónak. Tudjuk jól, hogy van az autónkban rengeteg kopóalkatrész, melyeket időközönként cserélni kell, mert elhasználódnak vagy meghibásodnak. Arra viszont szerintem senki sincs felkészülve, hogy valaha is ütközni fog valaki mással vagy valamivel. Erre egyszerűen nem vagyunk felkészülve. És ilyenkor jön a kérdés: miért pont mi?

Ennek ellenére sajnos olykor előfordulnak kisebb koccanások vagy nagyobb ütközések. Más autókkal, oszlopokkal, fákkal, vadakkal, stb. Ezek az ütközések komoly kárt tudnak okozni az autónkban, legfőképp annak karosszériájában. És bármennyire is nem vagyunk felkészülve egy ilyen balesetre, attól még egy szerelőnek, egy szerelőműhelynek fel kell.

Számít a sérülés mértéke

Persze nem azt mondom, hogy minden kis műhelyben legyen húzatópad. Nyilván ez nem kivitelezhető, de legalább legyen valaki, akihez tovább lehet küldeni az autót egy komolyabb karosszéria-javítás esetén.

Viszont, ha kisebb ütközés eredményét kell helyre hozni, akkor igen is legyen rá házon belül megoldás. És itt jönnek képbe a húzató, nyomató szerszámok. Ha még nem szerezted volna be őket, szerezd be húzató, nyomató szerszámaid a www.szerszamrendelo.hu-tól, raktárról, azonnal. Ha ezek megvannak, akkor sok karosszéria-javítást te magad is meg tudsz oldani, anélkül, hogy külsős karosszériást kellene megbíznod.

Ez duplán jó, ugyanis gyorsabban meg tudod javítani az autót, nem kell várnod a szakemberre. És még plusz bevételt is generál neked, mert te végzed el a munkát, nem másnak kell érte fizetni. Remélem, így már érted, hogy miért kell minden műhelybe legalább egy alapfelszerelés a húzató, nyomató szerszámokból.

A húzató, nyomató szerszámokkal új ügyfeleket szerezhetsz

Ahogy bármilyen új szolgáltatás beindításánál, úgy a kisebb karosszéria-munkák elvállalásával is több ügyfeled lehet. Ha felveszed ezt a szolgáltatást is a tevékenységeid listájára, akkor azzal garantáltan többen találnak majd rád. Az emberek nem érnek rá, szeretik egy helyen elvégeztetni, amit muszáj, és lehetőleg még tegnapra. És pont ez a gyorsaság lesz az, amit a húzató, nyomató szerszámokkal biztosítani tudsz az ügyfeleidnek. Házon belül megoldod a kisebb karosszéria-kiigazításokat, aminél nincs gyorsabb megoldás. Üzletileg ez neked mindenképp meg fogja érni.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek