2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
Tokajban tájolt a Páholy

Tokajban tájolt a Páholy

Tokajban tájolt a PáholyÁprilis utolsó szombatján, idén negyedik alkalommal várta a Miskolci Nemzeti Színház társulata a teátrum pártolóit. Most is különleges élményben volt része e páholy tagoknak, mert nem csak a színtársulat, hanem Ők is „tájoltak” /hogy színházi szakzsargonnal éljünk/ . Tokajba látogatott el a Miskolci Páholy, s nem csupán a szellemnek, hanem a tokaji boroknak és a kulináris élvezeteknek is hódolhattak.

A borkóstolással egybekötött utazás első állomásán a Sárga Borház udvarán az erdőbényei kádártáncba gyönyörködhettek, majd azt követően a tokaji Hímes Udvarház borait kortyolhatták a vacsora mellé, ahol Tokaj polgármestere köszöntötte a vendégeket. Ezután Tokaj Paulay Edéről elnevezett gyönyörű színházában az Örült nők ketrecét tekintették meg a vendégek. A nagysikerű előadás után, arra is volt módjuk a mecénásoknak, hogy az impozánsan felújított Zsinagógában kellemes zene mellett, ismét kóstolhassák az Isteni hegyaljai nedűt.

Fotó:Bócsi Krsiztián

 

Tokajban tájolt a Páholy Tokajban tájolt a Páholy Tokajban tájolt a Páholy Tokajban tájolt a Páholy Tokajban tájolt a Páholy Tokajban tájolt a Páholy Tokajban tájolt a Páholy Tokajban tájolt a Páholy Tokajban tájolt a Páholy Tokajban tájolt a Páholy Tokajban tájolt a Páholy Tokajban tájolt a Páholy Tokajban tájolt a Páholy Tokajban tájolt a Páholy Tokajban tájolt a Páholy Tokajban tájolt a Páholy

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek