2024. 05. 21. kedd

Konstantin
1 EUR 386 HUF
1 GBP 451 HUF

Most végre megtudhatod, mire vágyik KAP!

Humorlabdákkal sorozzák meg a Comedy Club gólvágóját

 

 

 

 

 

Kovács András Péter, alias KAP önértékelése a helyén van, ami nagy szerencse, hiszen így sértődés nélkül védheti ki a rázúduló poénlabdákat! Ugyanis miközben az egész ország a foci Eb lázában ég, Horti Gábor sportriporter kíméletlen őszinteséggel bombázza és figurázza ki az ország kedvenc stand-up válogatottjának műsorait. Bödőcs Tibor, Dombóvári István és Hadházi László mellett KAP-ot sem kíméli, aki ennek apropóján egyik legtitkosabb vágyát is elárulta.

Észrevette már, hogy Kovács András Péter mostanában lazábban hordja az ingét? És azt, hogy előadásai során előszeretettel ontja a színpad bal oldalán a poénokat? Többek között ezekre is fény derül majd a június 14-én induló Comedy Club Play of the Day keretében, amelyben a stand-up válogatott oszlopos tagjai is a humorlabdák özönébe kerülnek a Horti Gábor sportkommentátor és Klobusiczky Örs stand-up szakértő alkotta páros által.

KAP bevallotta, néha kicsit irigyli a focistákat, akik nem egyedül, magányosan élik meg a sikereket, hanem egy csapatként. Persze azt is belátja, hogy ennek néha lehetnek árnyoldalai is, például amikor egy meccs után az öltözőben megy az egymásra mutogatás.

„Nekünk humoristáknak „sajnos” csak taps és nevetés jut, de abból az eufóriából nem, ami mondjuk egy focimeccsen uralkodik. Cserébe viszont a saját rajongóink sem köveznek meg, ha nem úgy teljesítünk a színpadon, ahogy azt kell. Az fáj, hogy a pozitív érzelmi végletekről így lemaradunk, de ha ez az ára, hogy így nem kapunk a szurkolói csalódottságból, akkor végül is megéri” – viccelődött KAP, akinek viszont a „zuhanyinterjú” műfaj kifejezetten tetszik, ezért már nagyon várja, hogy egyszer fellépés után, a fürdőből kilépve, törülközővel a derekán szegezzék neki a mikrofont.

Horti Gábor sportkommentátor Klobusiczky Örs stand-up szakértővel az oldalán sorozza majd humorlabdákkal KAP mellett Bödőcs Tibort, Dombóvári Istvánt és Hadházi Lászlót is. Érkeznek a legdöbbenetesebb humorstatisztikák, stand-up lassítások és visszajátszások, a sportos összefoglalók és a legnagyobb pillanatok, hiszen egy poén sem maradhat kispadon, hanem a pályán a helye!

„Végtelenül büszke vagyok rá, hogy része lehetek egy ilyen szenzációs produkciónak, szerintem az ötlet nagyon príma és a Comedy Centralhoz méltó. Mivel sokat nézek stand-up műsorokat szórakozásként és hogy kicsit ki tudjak kapcsolódni, ezért nem volt nehéz dolgom és az Eb-re is jobban rá tudtam hangolódni, amire egyébként lázasan készültem. A meccseket a televízióban nézem majd, mert így jobban élvezem és ha úgy alakul, egy kicsit szuszókázni is tudok közben, ami nagyon fontos, mert így kapok új energiákat. Ha tippelnem kéne, szerintem Észak-Macedónia lesz végül a befutó” – árulta el Horti.

Comedy Club Play of the Day június 14-től a Comedy Central műsorán!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Gödöllőn járt Magyar Péter
Ma 14 órakor tartotta kampánybeszédét Magyar Péter. A gödöllői Főtéren több ezer érdeklődő volt. Itt a vágatlan felvétel, Illésy Márton jóvoltábó…