2021. 07. 30. péntek

Judit, Xénia
1 EUR 358 HUF
1 GBP 421 HUF

Csabai Renátó kiállítása a MissionArt Galériában

A MissionArt Galéria szeretettel várja Önt és Barátait 2021 június 17-én csütörtökön 17 órára Csabai Renátó kiállításának megnyitójára. Ezelőtt három évvel is a Gallery Weekend Budapest keretein belül nyílt nálunk Renátó kiállítása, akkor Verebics Ágival  rendezett közös eseményként.

Ezúttal is új műveket láthatunk majd a tárlaton, melyek sok szállal kötődnek az előző sorozatokhoz, de más anyagi formában jelennek meg. E jellemzően olaj vászon képek témájukban megegyeznek a korábbi művekkel, melyeken hírességek arcait láthatjuk, de a digitális képalkotást és nyomtatást itt a manuális megoldások váltják fel. Sokszor tapasztalhattuk már, hogy a képernyőn látható alkotások mennyire mások, ha eredetiben, élőben, a maguk anyagi valóságában tárulnak elénk, ezért biztatunk mindenkit, látogasson el a megnyitóra, vagy július 2-ig bármikor a kiállítás nyitva tartása alatt. (H-P 10-18) MissionArt Galéria, Budapest, Falk Miksa u. 30. Tel.: 0613028587, www.missionart.hu, budapest@missionart.hu. A GWB galéria túrák programja itt látható.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Libamájkrém leves hozzávalók: 15 dkg libamáj, tejszín, 2 cikk fokhagyma, étkezési keményítő, pattogatott kukorica, őrölt fehér bors…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum