2024. 04. 19. péntek

Emma
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Július 18-án rendezik meg a III. Érdi Vágtát

Egész napos jótékonysági rendezvénnyel, érdekes családi programokkal várják a gyerekeket és felnőtteket a Szőcs Géza Nemzeti Lovaskultúra Központban.

 

 

Július 18-án, idén már harmadjára rendezik meg az Érdi Vágtát, ismert művészek társaságában. Az esemény keretén belül állandó programok között szerepel: kézműveskedés, sétalovagoltatás, kirakodóvásár, kisállat simogató, habfürdőzés a tűzoltóság közreműködésével. A programot színesíti a Hunyadi 1456 Történelmi musical koncert változat a Magyar Történelmi Színház közreműködésével. A nap házigazdája: Sipos Imre, színművész. Több év után az idén, újra lesz a Nemzeti Vágtán sztárfutam, és annak előfutamát Simonpusztán tartják vasárnap, a színészek már szombaton is tréningeznek. A résztvevő művészek a következők: Bács Péter, Krajnik-Balogh Gábor, Nagy Ervin, Sipos Imre, Széchenyi Krisztián. Napközben a nemrég lesérült Varga Viktor is fellép a színpadon.

 

A Simonpuszta Nemzeti Lovas és Hagyományőrző Egyesület várja a családok apraját-nagyját, hiszen a jótékonysági eseményen biztosan mindenki megtalálja a kedvére való programokat. Simonpusztán minden alkalommal az események teljes körű képet nyújtanak lovas kultúránkról, múltunkról és történelmünkről egyaránt. A szervezet a magyar kultúrát, hagyományokat helyezi az előtérbe, további célja, hogy hazánk kiemelkedő történelmi eseményeit jobban megismerjük, továbbá hogy a mai rohanó világban közelebb kerüljünk a lovakon keresztül a természethez, az állatszeretethez.

 

Kapunyitás: 10.30

 

A Nap házigazdája: Sipos Imre, színművész.

 

Állandó programok:

 

  • kézműves sátor
  • sétalovagoltatás: 11.00-12.00; 13.00-14.00; 15.00-16.00
  • kézműves kirakodóvásár
  • kisállat simogató
  • habfürdőzés a tűzoltóság közreműködésével

 

11.30: III. Érdi Vágta és Kishuszár vágta előfutamai

14.00: Zenés Gálaműsor Dolhai AttilaJászai Mari-díjas magyar színész, musicalénekes és operetténekes előadásában

15.00: Dámalovas bemutató

15.30: Huszárbemutató

16.30: Simonpuszta NLHE növendékeinek bemutatója (Lovas karüsszel)

Díjugrató bemutató Simonpuszta NLHE díjugró versenyzőjével

17.30: Sztárfutam

18.00: III. Érdi Nemzeti Vágta döntő futam

18.45: Díjátadó

20.00: Hunyadi 1456 Történelmi musical koncert változat a Magyar Történelmi Színház bemutatója

Programváltozás jogát fenntartják.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

A KÍSÉRTETMENYASSZONY
2024. április 18. 19.30 Pesti Vigadó Izgalmas arra gondolni, hogy a nagy zeneszerzőknek is akadnak felfedezésre váró műveik. Dvořák, az Újvilág-szim…

További cikkek