2024. 07. 25. csütörtök

Kristóf, Jakab
1 EUR 393 HUF
1 GBP 468 HUF

IV. Junior Expo

2013. április 19-20-án az Agria Parkban

A Junior Expo keretében idén több mint száz fiatal vállalkozó várja az érdeklődőket az Agria Parkban 2013. április 29-20-án. Dr. Horváth Ágnes, az Agria Universitas Egyesület elnöke sajtótájékoztatón hangsúlyozta, idén az ország minden tájáról érkeznek vállalkozók Egerbe, sőt még a határon túlról is lesznek magyar kiállítók. Fontos, hogy a Junior Expo civil kezdeményezés, több mint egy cégeket felvonultató szakkiállítás- emelte ki az elnök asszony.
A Junior Expo a fiatal vállalkozók számára verseny is. A legsikeresebb vállalkozás nyeri el a szakmai fődíjat, egy kínai szakkiállításon való részvétel lehetőségét, melyet a nyertes profiljának megfelelően szervez meg az Egyesület. Az értékelés fő szempontjai között szerepel a stand összképe, eredetisége és innovativitása, a vállalkozás piacképessége és jövőorientáltsága (a vállalkozás fenntarthatósága).
A IV. Junior Expo fiatal vállalkozói önálló standokon mutatják be tevékenységüket, a látogatóknak nyereményjátékokkal, akciókkal és érdekes bemutatókkal kedveskednek. A vállalkozásokat szakmai zsűri értékeli, de a közönség véleménye is számít! Az a cég nyeri el az Expo Közönség-díját, amelyre a legtöbb szavazat érkezik. A szavazószelvényhez az Expo információs pultban jutnak a látogatók!
A IV. Junior Expo kiemelt támogatói

Eger Megyei Jogú Város
Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara
Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara
Széchenyi Programiroda Tanácsadó és Szolgáltató Nonprofit Kft. Heves Megyei Iroda
Heves Megyei Vállalkozás- és Területfejlesztési Alapítvány
Agria Park
Szuperinfo
Magyar Postagalamb Sportszövetség

Expo-kártya kedvezményrendszer

A kétnapos rendezvényre idén minden eddiginél több kiállító érkezik megye-, sőt régióhatáron kívülről. Az Agria Universitas Egyesület fontosnak tartja, hogy a hozzánk látogató vállalkozók ne csak a rendezvény idejét töltsék Egerben, hanem ismerjék meg a várost, térjenek vissza akár üzleteket kötni, akár szabadidőt eltölteni. Ennek jegyében született meg az Expo-kártya kedvezményrendszer, mellyel a kiállító vállalkozók 30 %-os kedvezményt vehetnek igénybe a partnerként kapcsolódott szálláshelyeken, éttermekben.

Expo-kártya elfogadó helyek:

Hotel Korona Wellness, Rendezvény és Borszálloda
Hotel Romantik
Hotel Eger superior & Park
Hungest Hotel Flóra
Hotel Senator Ház és Étterem
Holiday Vendégház
Imola Udvarház apartmanok és borétterem
Imola Hotel Platán
Don Felipe étterem
Egervár Panzió
Wellness Vendégház
Excalibur Étterem
Elefanto Étterem

Expo-túra nyereményjáték

A Junior Expo-ra látogató közönséget nyereményjátékkal várjuk. A Szuperinfóban megjelenő játékszelvénnyel kell felkeresni bizonyos kiállítási standokat, ahol a vállalkozók pecsétjükkel igazolják, hogy a játékos sikeresen megtalálta a standjukat. A látogatók 5 általunk meghatározott céghez „túráznak el”, további 5-öt pedig kedvük szerint kereshetnek fel. A 10 db pecséttel válnak jogosulttá a tombolán való részvételre, melynek egyik díja például egy Biedermeier stílusú cseresznyefa, fiókos konzolasztalka Kis István bútorrestaurátor kiállítónk felajánlásával. Az antik bútor 50 ezer forint értékű!
A rendezvény ideje alatt folyamatosan lesz tombolahúzás, a nyertesek a helyszínen kiállított táblán értesülhetnek a szerencséjükről, míg a fődíjakat szombaton, a színpadon sorsoljuk ki!

Kézművesség jelene és jövője!

A Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara 2013-ban kiemelt hangsúlyt fektet a kézműipari szakmák továbbélésére, megújulására. Ennek jegyében életre hívta a Heves Megye Ifjú Kézművese pályázatot, melynek keretében 60 megyei szakiskolás (kézműves szakmát tanuló) diák pályamunkáinak kiállítására és díjazására kerül sor. A Junior Expo keretében jelen és jövő bemutatása céljából megyei kézműves vállalkozások bemutatkozására (jelen) és a beérkezett pályaművek kiállítására (jövő) kerül sor a rendezvény részeként. Pénteken 13.00-14.00 óra között a Staféta Program keretében tradíciókkal rendelkező kézműipari vállalkozások tapasztalatátadó beszélgetését hallgathatják meg az érdeklődők arról, hogyan valósították meg családon belül a szakmai tradíciók továbbvitelét, továbbélését. A programelem lezárásaként a fiatal versenyzők díjazására, a Szakma Sztár Fesztivál (Szakma Kiváló Tanulója Verseny) országos döntőjébe jutott versenyzők elismerésére kerül sor a nagyszínpadon.

Új rendezvény honlap a vállalkozók és érdeklődők szolgálatában!

Támogatónk, a SIBA-Tech Kft. segítségével megújult rendezvény honlapon keresztül tudjuk informálni a nagyközönséget a Junior Expo-ról. A juniorexpo.hu oldalon már lehet böngészni a résztvevő vállalkozások bemutatkozó anyagait és itt kaphatnak majd az érdeklődők részletes információt a programokról is.

IV. Junior Expo
kísérő programok

2013. április 19.

9:30 – 12:00 Vállalkozásfejlesztés Magyarországon 2013. című konferencia
12:00 Ünnepélyes megnyitó az Egri Vitézlő Oskola közreműködésével
helyszín: Expo színpad
13:00-14:00 Staféta Program a „Kézművesség Jelene és Jövője” c. rendezvényhelyszínen
13:30 Az Eszterházy Károly Főiskola Gyakorló Általános, Közép és Alapfokú Művészeti Iskola tehetségeinek ének műsora
13:45 Rekall együttes koncertje
14:30 Heves megye Ifjú Kézművese verseny díjátadó ünnepsége az Expo-színpadon
15:00 Nippon Zengo bemutató – Ismerd meg a legújabb japán őrületet!
15:30 Zumba a B-M Fitness-szel
16:00 Hastánc
16:30 Berkes Eszter grafikus művész kiállításának megnyitója az Expo-galériában
A IV. Junior Expo ifjú művésze a rendezvény mindkét napján az érdeklődők rendelkezésére áll, ingyen rajzolja különleges portréit!
17:00 Az Eszterházy Károly Főiskola Gyakorló Általános, Közép és Alapfokú Művészeti Iskola tehetségeinek műsora
18:00 Életillat Divatshow magyar tervezők ruháival

14: 00 – tól Kelemen Tamás simogatható díszállatai várják a gyerekeket az udvaron, az Állatok Nevében Fajta- és Díszállat Mentő Egyesület szervezésében! Lesz törpenyuszi, selyemtyúk, tengeri malac és sok más állat!

2013. április 20.

10:00 – 16:00 Döm-Dö-Döm Játszóház az Egri Lokálpatrióta Egylet szervezésében
10:30 „Bubbleflash” – óriásbuborékozók az udvaron
11:00 Díszállat bemutató az Állatok Nevében Fajta- és Díszállat Mentő Egyesület szervezésében az Expo-színpadon
12:00 Nippon Zengo bemutató – Ismerd meg a legújabb japán őrületet!
12:30 Shotokan Karate és Önvédelmi SE önvédelmi bemutatója
14:00 Superego3 zenekar
15:00 Hastánc
15:30 B-M Fitness látványos sportbemutató
17:00 Közönség-díj átadó ünnepség és tombola fődíj sorsolás
17:30 Hungariddim zenekar

Gazdikereső program, simogatásra vágyó kutyákkal, mindkét nap az Agria Park udvarán, az  Állatok Nevében Fajta- és Díszállat Mentő Egyesület szervezésében!
Pénteken 14: 00 – tól a rendezvény zárásáig Kelemen Tamás simogatható díszállatai várják a gyerekeket! Lesz törpenyuszi, selyemtyúk, tengeri malac és sok más állat!

Vigyél haza egy saját Berkes Eszter művet! A IV. Junior Expo grafikus-művésze amellett, hogy bemutatja Grimasz című válogatását, szívesen rajzol majd portrékat a helyszínen is! Hozz egy fotót, keresd Esztert az Expo-galériában, és amíg megismerkedsz a vállalkozásokkal, el is készülhet a portéd, amit ingyen hazavihetsz!

A Junior Expo részeként mutatkoznak be a Magyar Postagalamb Sportszövetség galambászai Egerben. Az Agria Park udvarán ismerhetik meg az érdeklődők a fiatal galambászok tevékenységét, a gyerekeket pedig érdekességekkel, simogatható galambokkal is várják! A program keretében az expó teljes nyitvatartási ideje alatt várják az érdeklődőket!

Szombaton 10-től 16 óráig Döm-dö-döm Játszóház az Egri Lokálpatrióta Egylet szervezésében
A gyerekeket érdekes foglalkozásokkal várják a program szakképzett óvónői!

Baba-Mama Szoba az Agria Parkban
A IV. Junior Expo-ra érkező kisgyermekes édesanyák részére Baba-mama szobát alakítanak ki az Agria Parkban, ahol így kényelmes és diszkrét körülmények között lehet ellátni, megszoptatni a kisdedeket. A helyiség kulcsát az Expo információs pultjánál kérhetik el az anyukák! Az Agria Park vezetősége dolgozik azon is, hogy a jövőben állandó jelleggel működjön ilyen szoba városunk egyik legforgalmasabb közösségi terén.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek