2021. 10. 26. kedd

Dömötör
1 EUR 365 HUF
1 GBP 434 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • Tanúsítványátadó Ünnepség a Bűnmegelőzési Szabadegyetemen

Tanúsítványátadó Ünnepség a Bűnmegelőzési Szabadegyetemen

Véget ért a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság, a Miskolci Egyetem Felnőttképzési Regionális Központja, a Harmadik Kor Egyeteme Miskolc Közhasznú Alapítvány és a B-A-Z. Megyei Bűnmegelőzési Alapítvány közös szervezésében a gyakorlati képzéssel kiegészített „A legkisebb ellenállás?! – időskorúak áldozattá válása a mindennapokban” című BŰNMEGELŐZÉSI SZABADEGYETEM előadássorozat. A csaknem fél éven át tartó képzéseken alkalmanként közel 170-en vettek részt. A vizsgatesztet eredményesen kitöltő hallgatók „jutalma” a részvételt igazoló certifikáció.

Az okmányta Miskolci Egyetem Felnőttképzési Regionális Központjának Miskolc-termében ünnepélyes keretek között azok vehették át, akik a szabadegyetemen legalább három alkalommal megjelentek és a záró tesztlapot sikeresen kitöltötték.

A tanúsítványt Prof. Dr. Patkó Gyula rektor és dr. Vereckei Csaba r. dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány adta át a hallgatóknak.

Az ünnepséget megelőzően Prof. Dr. Patkó Gyula, dr. Vereckei Csaba r. dandártábornok, Kelemen Katalin a Felnőttképzési Regionális Központ igazgatója és Csóra György a B-A-Z Megyei Polgárőr Szövetség elnöke a témával kapcsolatosan sajtómegbeszélést tartottak.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Sokaknak segít a Civilút Alapítvány Hiánypótló és egyben szemléletformáló internetes platformot hozott létre a Civilút Alapítvány egy évvel ezelőt…
Életének 76. évében elhunyt Venczel Vera Jászai Mari-díjas magyar színésznő, érdemes és kiváló művész - tudatta a Vígszínház szombaton az MTI-vel. …

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum