2021. 10. 23. szombat

Gyöngyi
1 EUR 364 HUF
1 GBP 431 HUF

Arborétumi Nyílt Nap Füzérradványban

Már csaknem egy éve, hogy dr. Fazekas Sándor Földművelésügyi Miniszter kihirdette a magyar Arborétumok Napját, melyet minden évben május 29-én, üde zöldbe öltözött parkokban és kertekben ünnepelhetünk.

Napjaink egyik komoly civilizációs problémája az „okostelefon szindróma”, amely az internet mézes-mázos köntösével elszigeteli egymástól az embereket. Meg kell ezért ragadnunk minden olyan lehetőséget, amely újra közelebb viszi egymáshoz a családokat, baráti társaságokat.
Az Arborétumok Napja nagyszerű lehetőség erre, hiszen a gazdag élővilágú botanikus kertekben sétálva értékes időt tölthetünk együtt szeretteinkkel. Aktív pihenés a jó levegőn, kint a szabadban, valódi élményekkel gazdagodva – törekedjünk ezekre minél többet, hogy minőségi életet élhessünk! Egyéni, vagy szervezett programok? Nincsen különbség! A lényeg, hogy megmozduljunk, és hogy kimozduljunk!  
Azoknak, akik kedvelik a szakvezetett túrákat és a Zempléni tájegységet, ajánljuk a füzérradványi Károlyi-kastélyparkot, mely hazánk egyik legnagyobb és legszebb arborétuma. A kastélyparkban – tekintettel a vasárnapi munkaszüneti napra – május 28-án tart ingyenes Arborétumi Nyílt Napot az ÉSZAKERDŐ Zrt., ahová minden érdeklődőt szeretettel várnak!

Kovács Linda, ÉSZAKERDŐ Zrt.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Életének 76. évében elhunyt Venczel Vera Jászai Mari-díjas magyar színésznő, érdemes és kiváló művész - tudatta a Vígszínház szombaton az MTI-vel. …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum