2024. 07. 25. csütörtök

Kristóf, Jakab
1 EUR 393 HUF
1 GBP 468 HUF
Sandra Bullock aratott az Arany Málna-gálán

Sandra Bullock aratott az Arany Málna-gálán

Sandra Bullock aratott az Arany Málna-gálánTöbb Arany Málnával is gazdagodott Sandra Bullock amerikai filmszínésznő a vasárnapra virradóra Los Angelesben megrendezett díjkiosztó gálán, amelyen az elmúlt év legrosszabb filmalkotásait és alakításait díjazzák. A hagyományosan az Oscar-éjszaka előtt 24 órával rendezett Razzie Awards-on Bullock a legrosszabb női alakítás és a legrosszabb páros díját is elnyerte. Mindkettőt az All About Steve című vígjátékban nyújtott alakításáért ítélték neki oda, a páros díjat a mű férfi főszereplőjével, Bradley Cooperrel közösen kapta. Bullockot a The Blind Side című futballdráma miatt a legesélyesebb jelöltnek tartják a legjobb női alakítás díjára az idei Oscar-gálán.

Még soha nem fordult elő, hogy ugyanaz a színész ugyanabban az évben az Arany Málna-díjat és az Oscar-díjat is megkapta volna.

Az Arany Málna alapítvány 1980 óta adja ki a Razzie-kat. A díj egy golflabda-nagyságú, super 8-as filmtekercsre helyezett, aranysárgára festett málna. A díjazottak ritkán jelennek meg a kétes értékű kitüntetés átvételére.

(MTI)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek